Ultima actualizare: azi, 13:02
Locale

Concursul de director general al Teatrului de Nord a fost anulat

Teatrul de Nord Satu Mare

Teatrul de Nord Satu Mare

Concursul de director general al Teatrului de Nord a fost anulat și va fi reluat în urma contestațiilor depuse de candidații declarați respinși, Andrei Mihalache și Gelu Badea.

Viceprimarul Marcela Papici, membru în comisia de concurs, a declarat pentru PortalSM, că acest lucru a fost hotărât de Comisia de Soluționare a Contestațiilor.

Reamintim cititorilor că la începutul lunii iunie s-a desfășurat concursul pentru ocuparea postului de director general al Teatrului de Nord Satu Mare, concurs la care au participat trei candidați. În urma ultimei probe, a interviului, a fost declarat admis actorul Sorin Oros, regizorii Andrei Mihalache și Gelu Badea fiind respinși.

În termenul prevăzut pentru depunerea contestațiilor, cei doi candidați respinși au depus contestații, iar comisia de soluționare întrunită luni, 10 iunie, a admis cele două contestații și a decis anularea concursului invocând motivul de nerespectare a termenului de 24 de ore între momentul depunerii proiectului de management și concurs. 

21 comentarii

 1. Liberal Răspunde

  astia nici macar un concurs nu stiu sa organizeze?

  • NIMENI Răspunde

   Halal Comisie de examinare.Analfabeti trebui sa raspunda ,.Adica nu sunt in stare sa sa organizeze si sa conduca un un concurs.Sa raspunda si sa sa fie dati afara ,,incompetenti,…..Cei care au organizat concursul sunt mai analfebeti deca cei care s-au prezentat la concurs..Hlal juristi la Primarie,halal nu mai zic nimic ….Rusinnne Satu Mare.

   • E.U Răspunde

    juristii nu au nici o vina…nici macar nu sint solicitati sa si dea cu parerea.esista o persoana care le stie pe toate ..care stie legi care se pricepe la toate…una de la resurse …care suprevietuieste tuturor mandatelor….macar o sanctiune !!!acuma e momentul sa scapati de ea.incompetenta!!!

    • NIMENI Răspunde

     Draga,Eu,de cine sa scapi,cas se tine ca paduchi de chiine,lasa ca ulciorul nu merge de multeori la apa,.Fiecaruia ii vine Randul,.Imi pare rau nu fac parte nici din ,,teatrul … nici din primarie…,Dar cunosc situatia foarte bine,Cei care au pus-o acolo,adica care au angajat-o sa raspunda,.Fiecare echipa ii alege pe cei mai buni semeni,iadevarat uni sunt rezerve,dar tot de acolo,da ,.

   • ardelean Răspunde

    Se poate mai analfabet decat un analfabet….?

 2. Satmarean Răspunde

  Halal de organizatori!Coica si echipa lui de profesionisti nu stiu sa organizeze un concurs.
  Anul trecut l-au angajat ca city-manager sau administrator public pe Babut Domuta Dan, propunerea PNL Satu Mare,fara sa se tina cont ca pentru o asemenea functie in alti ani s-a organizat concurs. Rezultatul acestei alegeri e un dezastru pentru municipiul Satu Mare, Babut dovedind ca nu se poate ridica la nivelul cerintelor functii, proband ca un vanzator de covoare si mochete nu poate fi un administrator. public bun. Domnul primar ar trebui sa fie mai atent cand preia oamenii recomandati de Stef!

 3. NIMENI Răspunde

  D-le da D-ul Badea a dat concurs in toata tara dar nul vrea imeni nul vrea,de ce ce l-am vrea noi? SATMARENI:Sase duca la Aiud sa-si stranga bani de acolo din sponsorizari nu la Satu Mare unde are de toate,,,regizor angajat ,,, cu un un salar destul de bun…..Nemultumitului i se ia DARUL.

  • E.U Răspunde

   ce bine cunosti situatia d-lui badea …de altfel cam toata bucataria interna a teatrului …parca ai fi din interior d-le/d-na/d-soara NIMENI!!!:))se stie!!!!!

   • NIMENI Răspunde

    NU,nu cunosc bucataria nimanui,o cunosc pe a mea,doar sunt foarte bine informata,mai informata de cat tine care esti un simplu angajat al Teatrului,.Noi nu desppre asta discutam,.Ci despre anularea unui concurs,cine se face vinovat?Inainte de concurs cum s-au studiat dosarele?Oameni buni ,nu mai mergem ca vine cineva si ne da o idee;Despre asta e vorba D-ul,sau d-ra EU:Sunt niste PRICIPI pe care ar trebui sa le respectam .NU?Ce zici?

 4. NIMENI Răspunde

  Cine a dat curs la anulare va raspunde in fata legi,cine aniúleaza va fi dat in judecata,si va fi dat .de pierdut are primaria,care va plati daune morale .

  • goguleeee Răspunde

   valeuuuuuuuuuuu era cit pe ce sa se comita o mare infractiune…..furaciune pe fatza muicaaaaaa…bine ca s au sesizat unii ,altii mai indrazneti…hehehehehe …bravooo domnilor contestatari ..leati dat planurile peste cap tuturor…da-ti concursuri pina ieses cel mai bun …profesoru????regizoru?????sau….cine so mai gasi..

   • NIMENI Răspunde

    Omule,mai bine te-ai duce la o bere sau doua ,sa-ti mai umpli timpul cu ceva si lasa-i pe ceilalti mai inteligenti sa-si faca munca.profesor,sau vorba ta regizor ,e ceva .Tu ce esti? …,

    • goguleeee Răspunde

     uite sint si eu un biet comentator de serviciu la fel ca tine…las ca si profesoru pina la urma tot regizor e…da macar are carte , stie ce scoate pe gura de nu ride toata comisia de el…

     • NIMENI

      ok,hai ca ne-am impacat,nu ma prea intereseaza situatia ,dar imi place sa scriu despre una si alta,si daca esti pe aici,chiar cred ca ai fost prezent pe la unele instituti de cultura,din Sm,nu ma refer la altele,Dar ma bucur ca esti ,,,bine cu ligva ramana,,sti nu ma plictisesc ,si putem comenta.Sti toti avem nevoie de o schimbare,PAI NU POATE FI DIRECTOR TAT ALA DE 6-7-8,SAU NU MAI STIU CAT;Hai sa lasam si pe altcineva sa incerce,Dar NU suntem Dictatura,Vezi de aceea nu evaluam.vom ramane tot un oras la periferia Tari,unde nici dracu nu ajunge,Macar noi astia care am ramas,Nu uitati ca suntem Romani,indiferent de limbile pe care le vorbesti.ok

    • Muica Răspunde

     Pai cum la bere?Spuneti mereu ca nu aveti bani!
     Alta cloaca puturoasa si-n teatru.

     • NIMENI

      Dragul meu MUICA CU m mic,da tu ..Tu de unde sti cine sunt EU ;sau Tu de unde sti la cine ma refer,.ce lumea nu mai are voie sa bea o bere,e INTERZIS ;;;Puturos ,eti Tu ,care probabil stai printr-un Birou ,si consumi aerul celorlalti,si poate te roade marul,ca n-ai ajuns ceea ce vroiau parinti,,sssoorri,asta e viata,si inca ceva TEATRUL NU E PENTRU TINE::Nu are rost sa te duci ,ca oricumTU nu vei intelege nimic,.Ramai la nivelul la care esti,si e de Ajuns pt,.Tine.

 5. goguleeee Răspunde

  schimbare zici????? oricum schimbare nu avea cum sa fie cu dl sorin oros la cirma institutiei.era doar o eventuala marie cu o alta palarie….hahahaha iar notele??????probabil e tocmai invers …au gresit distribuirea notelor pe candidati….apreciez ca ma apreciat un NIMENI cu privire la vorbire sau scriere in ligva romana…:)asta la vista

  • NIMENI Răspunde

   Da nici cu tine nu schimbam nimic ,Esti un pesimist,Tu prin ceea ce esti nu te vei schimba,nu ma intereseaza cine esti,Nu e vorba de Note,eu nu Vorbesc de Note,Noi vorbim de o schimbare care ar avea loc pe plan cultural in SATU mARE;si APROPO DE CE NU UN OM TANAR ;ARDELEN ;IN PUTERE CU IDEI NOI;Ma poti convinge ,ai argumente,sa facem ce.Haj ca cetacean al orasului SATU mARE punem la REFERENDUM ;doar sunt platiti din bani Publici,ce facem,Ai vreo idee?

 6. tot un nimeni Răspunde

  macar unul din voi ii cunoaste personal pe d-nul badea , mihalache sau oros, sau vorbiti sa va gasiti in treaba???

 7. Cineva Răspunde

  Anulat,anulat…dar cand se va organiza un altul?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident provocat de primarul din Păuleşti, beat la volan. A rupt un stâlp și distrus o mașină (FOTO& VIDEO)

Primarul comunei Păuleşti, Nagy Iosif, a provocat astăzi un accident de circulaţie la intrare în Ardud, el distrugând un stâlp...

Închide