PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Miss Judeţul Satu Mare – Roxana Constantin (Galerie FOTO)

Miss Judeţul Satu Mare a fost desemnată sătmăreanca Roxana Constantin, cea care pe 1 iunie a obţinut şi titlul de miss Ziua Oraşului Satu Mare.

Prima ediţie a concursului Miss Judeţul Satu Mare s-a desfăşurat astăzi pe scena din Piaţa 25 Octombrie, în faţa unui public nu tocmai numeros. În competiţie s-au înscris 16 concurente din întreg judeţul, cea mai tânără având doar 13 ani. Juriul a fost format din:  subprefectul Cristian Sasu, directorul de imagine Inedit, Cosmin Mureșan, designerul Zita Pop și managerul Spencer,  Ciprian Crăciun. Concursul de modă a fost organizat de Mircea Deac și Gabriella Sas.

Concurentele au fost: Cătălina Pop, Denisa Filip, Szabo Henrietta, Ionuţ Sabrina, Fulep Adriana, Georgiana Sălăjan, Felegyhazi Bettina, Melisa Dârle, Mirela Conioşi, Ştefania Chiorean, Carina Zaha, Boglarka Sabău, Ileana Berci , Camelia Coza şi Roxana Constantin.

Fetele au avut de trecut trei probe de vestimentaţie: costumul popular, ţinuta de zi şi ţinuta de seară. La proba de prezentare a costumului popular, două concurente au fost încălțate cu opinci și ciorapi de lână, iar ținuta de seară a fost asigurată de designerii sătmăreni Monica Strango, Alena Ignătescu și Zita Pop.

În urma deliberării juriului, locul III a revenit concurentei Mirela Conioşi, locul II – Camelia Coza iar locul I a fost ocupat de Roxana Constantin în vârstă de 16 ani, elevă a Școlii nr. 10.