Ultima actualizare: azi, 21:27
Miss Judetul Satu Mare
Locale

Miss Judeţul Satu Mare – Roxana Constantin (Galerie FOTO)

Miss Judetul Satu MareMiss Judeţul Satu Mare a fost desemnată sătmăreanca Roxana Constantin, cea care pe 1 iunie a obţinut şi titlul de miss Ziua Oraşului Satu Mare.

Prima ediţie a concursului Miss Judeţul Satu Mare s-a desfăşurat astăzi pe scena din Piaţa 25 Octombrie, în faţa unui public nu tocmai numeros. În competiţie s-au înscris 16 concurente din întreg judeţul, cea mai tânără având doar 13 ani. Juriul a fost format din:  subprefectul Cristian Sasu, directorul de imagine Inedit, Cosmin Mureșan, designerul Zita Pop și managerul Spencer,  Ciprian Crăciun. Concursul de modă a fost organizat de Mircea Deac și Gabriella Sas.

Concurentele au fost: Cătălina Pop, Denisa Filip, Szabo Henrietta, Ionuţ Sabrina, Fulep Adriana, Georgiana Sălăjan, Felegyhazi Bettina, Melisa Dârle, Mirela Conioşi, Ştefania Chiorean, Carina Zaha, Boglarka Sabău, Ileana Berci , Camelia Coza şi Roxana Constantin.

Fetele au avut de trecut trei probe de vestimentaţie: costumul popular, ţinuta de zi şi ţinuta de seară. La proba de prezentare a costumului popular, două concurente au fost încălțate cu opinci și ciorapi de lână, iar ținuta de seară a fost asigurată de designerii sătmăreni Monica Strango, Alena Ignătescu și Zita Pop.

În urma deliberării juriului, locul III a revenit concurentei Mirela Conioşi, locul II – Camelia Coza iar locul I a fost ocupat de Roxana Constantin în vârstă de 16 ani, elevă a Școlii nr. 10.

 

13 comentarii

 1. Relu Răspunde

  Diacu si clopotaru au trecut la port national. Lipsesc din poza groparu si lumanararu.Halal de sarbatoare! Pe ce se duc banii satmarenilor!

 2. Florin Răspunde

  Sper ca COIca sa nu se lase la STEf si sa organizeze Ziua zonei metropolitane. Cu 299.000de lei si COIca poate intra in istorie ca STEF!

 3. ioan Răspunde

  Mirela, cea de pe locul 3 merita sa castige!

 4. Erdos Carol Răspunde

  ma da mare CRIZA e in tara cu banii astia incepeam sa repar teatru sau terminam asfaltatul strazilor ..nu??Da si cheful ne trebe ca altfel nui faina viata Bravo sefilor trecatori!!!

  • Profesor Răspunde

   Domnule Erdos,cu respect va atrag atentia ca scrieti incorect.Consultati,va rog,o gramatica de clasa a IV!

 5. Eugenia Petrenciu Răspunde

  FOARTE FRUMOS FELICITARI ORGANIZATORILOR!!!

 6. Anonim Răspunde

  Sunt convins ca si fecioru din fotografia asta …https://portalsm.ro/2013/06/inundatii-la-gherta-mica-si-calinesti-oas-apa-a-intrat-in-mai-multe-gospodarii-foto/…o fost inmarmurit de frumusetea fetelor, chiar s-o fi gandit si la " POMPA" cu care au fost prezentate, sau s-o fi gandit la alta pompa?

 7. Oracolul Răspunde

  Iată cum trebuie sa fie noua generație de politicieni Stef contracte fara numar cu Folda si Sasu fonduri europene fara numar din patrimoniul primăriilor.dragi satmareni ori emigram toți ori âi trimitem unde le e locul .colegi cu Gigi.

 8. Supermanul Răspunde

  Felicitari pentru noua tarfa a judetului!!!

  • Vedeta Răspunde

   Daca ea e tarfa judetului tu esti curvaruu taranilor :* . ;;) .. sper ca te simtii scumpiiii :*

 9. Bálint Răspunde

  Gratulálok Stef olyan vagy mint egy bohóc!!!!! Brigi nem tudott felöltöztetni rendesen???? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Zilele Judeţului Satu Mare – comunele şi-au expus produsele tradiţionale (FOTO)

A doua zi a manifestărilor de Ziua Județului Satu Mare a fost dedicată locuitorilor din județ, fiecare comună pregătind cu...

Închide