PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primăria Satu Mare a instalat cinci cișmele

Primăria Satu Mare a amplasat cinci cișmele permanente în centrul orașului. Măsura a fost luată și ca urmare a temperaturilor caniculare, astfel încât sătmărenii să aibă acces la apă, în mai multe puncte din oraș.

Cișmele au fost amplasate în fața magazinului Someșul, în Grădina Romei, pe bulevardul Transilvania, la vechiul ceas electric, în fața hotelului Dana II și în parcul central, vizavi de Hotelul Dacia.

Viceprimarul Marcela Papici a declarat că aceste cișmele au fost amplasate de SC Apaserv, dorindu-se identificarea și altor zone în care să fie instalate. 

„Am reușit în acest moment, în colaborare cu Apaserv să punem cinci cișmele la dispoziția locuitorilor din Satu Mare. Atunci cânt temperaturile sunt ridicate, este obligatoriu să asigurăm cetățenilor apă. Această strategie am avut-o de anul trecut, ca atunci când vor veni adevăratele călduri să existe surse de apă continuu și să nu depindem de amplasări de corturi și de anumiți oameni care pot să te servească la corturi”, a declarat viceprimarul Marcela Papici.