Ultima actualizare: azi, 16:46
Locale

Primăria Satu Mare a instalat cinci cișmele

cismea centrul nou 0(7)Primăria Satu Mare a amplasat cinci cișmele permanente în centrul orașului. Măsura a fost luată și ca urmare a temperaturilor caniculare, astfel încât sătmărenii să aibă acces la apă, în mai multe puncte din oraș.

Cișmele au fost amplasate în fața magazinului Someșul, în Grădina Romei, pe bulevardul Transilvania, la vechiul ceas electric, în fața hotelului Dana II și în parcul central, vizavi de Hotelul Dacia.

Viceprimarul Marcela Papici a declarat că aceste cișmele au fost amplasate de SC Apaserv, dorindu-se identificarea și altor zone în care să fie instalate. 

„Am reușit în acest moment, în colaborare cu Apaserv să punem cinci cișmele la dispoziția locuitorilor din Satu Mare. Atunci cânt temperaturile sunt ridicate, este obligatoriu să asigurăm cetățenilor apă. Această strategie am avut-o de anul trecut, ca atunci când vor veni adevăratele călduri să existe surse de apă continuu și să nu depindem de amplasări de corturi și de anumiți oameni care pot să te servească la corturi”, a declarat viceprimarul Marcela Papici.

 tasnitoare

8 comentarii

 1. Carpati 2 Răspunde

  Buna Ziua ,

  Dorim si in Carpati 2 o asemena Cismea daca se poate.
  Multumim

 2. Sorin Albu Răspunde

  Putina reconditionare a cismelelor nu strica …ce ziceti ? De tras o vopsea noua …. sa-ti vina pofta sa bei apa …sau nu? sa fugi de ele ?

 3. cocojumbo Răspunde

  asteptati sa ia vacanta elevii de la unio le vopsesc ei

 4. satmarean Răspunde

  Sa inteleg ca tasnitoarele sunt second hand refolosite??? Costa mai mult de 500lei o tasnitoare noua?

 5. satmarean Răspunde

  ati inaugurat un loc de joaca pentru copii in centrul nou. puneti si acolo pe colt undeva o tasnitoare, daca se poate, sau cismea, sa poata lua omu apa si in flacon. exista o multime de posibilitati si de modele de cismele stradale…

 6. Tiuian Valentin Răspunde

  pai nu au bani pt asa ceva doar pentru mercedes ultimul ragnet macar nuva mai laudati ca ati montat 5 prosti de astea care sint si pline de rugina !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Managerul Rosal, audiat în dosarul primarului din Baia Mare

Managerul Rosal, Bogdan Niculescu, a fost audiat, joi, la DNA Cluj, în dosarul primarului din Baia Mare Cătălin Cherecheş, afirmă...

Închide