PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Privilegii pentru consilierii judeţeni, de Ziua Judeţului Satu Mare

Privilegii pentru consilierii judeţeni. Conducerea Consiliului Judeţean le-a oferit astăzi consilierilor judeţeni permise de liberă trecere VIP, pentru a avea acces cu autoturismele în zona centrală a municipiului Satu Mare, cu ocazia Zilelor Judeţului Satu Mare, având în vedere că circulaţia este blocată începând de vineri până luni, la ora 12.00.

La finalul şedinţei ordinare de astăzi, conducerea judeţului Satu Mare şi-a cerut scuze de la locuitorii municipiului, deoarece prin blocarea circulaţiei în centrul oraşului se creează anumite incoveniente, însă sătmărenii au fost rugaţi să înţeleagă că acest eveniment este în favoarea judeţului.

Cu toate că sătmărenilor li se cere să fie înţelegători, consilierilor judeţeni li se oferă un permis VIP, care să le permită accesul în zona centrală pentru a parca maşinile pe anumite străzi, precum str. Horea , Decebal și Alexandru Ioan Cuza.

Prin prezentarea acestor permise VIP, echipajele de poliţie care blochează străzile din centrul oraşului îi vor lăsa pe consilierii judeţeni să treacă. Restricţiile impuse sătmărenilor nu se aplică însă şi aleşilor judeţeni.