Ultima actualizare: azi, 11:55
permis libera trecere
Locale

Privilegii pentru consilierii judeţeni, de Ziua Judeţului Satu Mare

permis libera trecerePrivilegii pentru consilierii judeţeni. Conducerea Consiliului Judeţean le-a oferit astăzi consilierilor judeţeni permise de liberă trecere VIP, pentru a avea acces cu autoturismele în zona centrală a municipiului Satu Mare, cu ocazia Zilelor Judeţului Satu Mare, având în vedere că circulaţia este blocată începând de vineri până luni, la ora 12.00.

La finalul şedinţei ordinare de astăzi, conducerea judeţului Satu Mare şi-a cerut scuze de la locuitorii municipiului, deoarece prin blocarea circulaţiei în centrul oraşului se creează anumite incoveniente, însă sătmărenii au fost rugaţi să înţeleagă că acest eveniment este în favoarea judeţului.

Cu toate că sătmărenilor li se cere să fie înţelegători, consilierilor judeţeni li se oferă un permis VIP, care să le permită accesul în zona centrală pentru a parca maşinile pe anumite străzi, precum str. Horea , Decebal și Alexandru Ioan Cuza.

Prin prezentarea acestor permise VIP, echipajele de poliţie care blochează străzile din centrul oraşului îi vor lăsa pe consilierii judeţeni să treacă. Restricţiile impuse sătmărenilor nu se aplică însă şi aleşilor judeţeni.

10 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Si cum anume este in favoarea judetului acest bairam? Si de ce consilierii sunt mai cu motz decat noi oamenii? Pai pe bdul Transilvania langa consiliul judetean nu a fost blocata circulatia. Sau li se rup picioarele daca fac doi pasi pe jos in favoarea judetului?

 2. cocojumbo Răspunde

  asa te vrem stef! consilierii in loja restul …!

 3. UNUL DIN SATMAR Răspunde

  Niste gunoaie, cei ce ne conduc!!! Pai, nu le este rusine, dupa ce ca mananca banii judetului, adica ai nostri pe tot felul de bairamuri ca sa-si faca lor publicitate si propaganda, mai au si tupeul de a fii privilegiati in ce priveste parcarea cu masinile !!!!
  Mi-e sila de USL-isti!!!!!! HUUUOOO USL!!!!!!!

 4. Sfantu duh Răspunde

  Very Important Papagal

 5. Robert Răspunde

  Inca o data se observa calitatea umana a celor ce ne conduc, in frunte cu Stef. Pentru ei privilegii, inclusiv de Ziua Judetului, pentru noi p..a!

 6. lica Răspunde

  si uite asa se mai arunca in vant 3 miliarde de lei vechi, cand sunt atatea drumuri sparte,atatea lipsuri:canalizare, apa potabila, etc. Dant si veselie, la 38 de grade!Multumim din inima partidului! multumim USL!

 7. Mirela Baltoş Răspunde

  DA sunt foarte intelegatoare mai ales ca azi dimineata am ocolit putin orasul , insa VIP-urile si nu stiu de ce li se spune asa au permis penru ca fiind zile libere unde vor sa mearga cu masina cand foarte bine ar putea sa meaga pe jos , mai vedem si noi cine sunt VIP-rile satmarului,

 8. Dumniezooooooo Răspunde

  La cum va comportati cu oamenii de rand mai corect era sa numiti zilele usl satu mare mie sila de stef si coica

 9. Liliana Răspunde

  Dar oare onor alesii judetului, nu trebuiau sa ceara permisiunea organelor municipale, cel putin in privinta restrictionarii circulatiei, mult hulitei comisii de circulatie? Este un nou exemplu de sfidare si nesimtire la nivel judetean pentru ca mai este nivelul national! Rusine sa va fie!

 10. Ionel Simion Răspunde

  Niste bani aruncati degeaba. In loc sa isi vada de treburi, sa faca drumuri si sa rezolve alte probleme stringente din judetul asta, ei cred ca trebuie sa sarbatorim. Restul nu mai conteaza. De toata jena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
sedinta Consiliul Judetean Satu Mare (8)
Filarmonica de stat „Dinu Lipatti” a revenit la Consiliul Judeţean

Filarmonica de stat „Dinu Lipatti” a trecut în subordinea Consiliului Judeţean  Satu Mare, consilierii judeţeni votând astăzi în unanimitate, în...

Închide