PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ziua Copilului la Satu Mare

Ziua Copilului Satu Mare

Ziua Copilului Satu Mare

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată astăzi cu mare fast la Satu Mare, evenimentele fiind cuprinse în programul Zilelor Oraşului Satu Mare. Actorii principali ai acestei zile au fost copiii sătmărenilor, fiecare instituție școlară din municipiu făcând o paradă a juniorilor.

Din P-ța Libertății și până în P-ța 25 Octombrie, grădinițele, școlile și liceele din Satu Mare au făcut o paradă a copiilor, elevilor, majoretelor și minoretelor pe acompaniamentul fanfarei din Foieni. Copiii însoțiți de părinți, educatoare, profesori și prieteni au fost întâmpinați la scena din P-ța 25 Octombrie de amfitrionul evenimentului, Ovidiu Matioc, acesta spunând câteva cuvinte despre fiecare instituție școlară în parte.

Deputatul PDL Andreea Paul alături președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, Ileana Blidar, Laura Bota și alte doamne ale Organizației de Femei, au dăruit Diplome de ”Copil Minunat” copiilor prezenți în centrul orașului. ”Ca mamă, transmit tuturor copiilor La mulți ani! Aceste diplome sunt oferite pentru că fiecare copil are o aptitudine, un talent, un suflet, are ceea ce îi trebuie unui sătmărean să performeze în viitor”, a declarat Andreea Paul.

Membrii Forța Civică Satu Mare au sărbătorit ziua de 1 iunie pe străzile orașului, unde au dăruit copiilor baloane albastre și le-au urat la mulți ani, micuților însoțiți de părinții lor. Au fost împărțite peste 300 de baloane și peste 300 de zâmbete au  venit din suflet, atât din partea membrilor Forța Civică, cât și din partea copiilor și a părinților.

Prin acest gest, Forța Civică Satu Mare a avut dorința de a aduce bucurie în sufletele sărbătoriților zilei de astăzi.

De ziua lor, cei mici au parte de multe spectacole de teatru, ventrilocie, pictură pe față și programe artistice.

La mulți ani tuturor copiilor din Satu Mare!