PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Scandal de la un loc de parcare. Poliţiştii au aplicat două amenzi şi au stabilit valoarea pagubelor: 10.000 de euro! (VIDEO)

UPDATE: Poliţiştii i-au amendat pe Cristi Hotca şi pe Dani Micu cu câte 200 de lei pentru scandal. Totodată, poliţiştii au stabilit că valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 10.000 de euro!

Redăm în continuare poziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare referitor la acest caz:

“În data de 26.07.2013, ora 10,58, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către numitul H. Cristian din Satu Mare,  despre producerea unui scandal și distrugerea autoturismului proprietate personală marca Mercedes Benz, ce se afla parcat pe str. Decebal. Polițiștii sosiți la fața locului  au stabilit faptul că, pe motivul ocupării abuzive a locului de parcare de către H. Cristian, M. Daniel de 39 ani și M. Cosmina de 25 ani au avut o altercație cu H. Cristian, i-au adresat amenințări și au produs distrugeri la autoturismul acestuia, valoarea pagubelor ridicându-se la aproximativ 10.000 de euro. Polițiștii au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare numiților M. Daniel și M. Cosmina. Totodată, făptuitorul M. Daniel, cât și partea vătămată H. Cristian au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare, pentru provocare, respectiv participare la scandal”.

Sâmbătă, ora 10:00 – Un gest banal facut de o tanara din Satu Mare nemultumita ca un sofer neglijent i-a blocat locul de parcare a starnit reactii neasteptat de violente, scrie stirileprotv.ro.

Protagonisti au fost Daniel Micu, proprietarul restaurantului Daemi, sotia acestuia, Cosmina si omul de afaceri Cristian Hotca. Evenimentul a avut lco vineri.
Femeia a vrut sa-i ridice stergatorul, dar a fost vazuta de proprietar, Cristi Hotca. Si, dupa o cearta apriga, s-a ajuns la bataie. Drept razbunare, sotul victimei, Daniel Micu, a pus mana pe o bata si i-a lovit decapotabila soferului agresiv.
Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins scene incredibile intre barbat si o femeie.
Initial, tanara intra pe holul de acces catre restaurant incarcata de bagaje. La scurta vreme isi face aparitia pe usa un barbat care o cauta, iar cand se intalnesc incepe sa o loveasca.
Scandalul a pornit dupa ce tanara a pus mana pe stergatoarele masinii pentru ca ii blocase locul de parcare. Iar soferul s-a infuriat.
“M-a lovit aici, intr-o parte si in cealalta, m-a scuipat si m-a injurat mi-a vorbit foarte urat. Pe motiv ca am incercat sa ii ridic stergatorul de pe parbriz”, spune Cosmina, victima.
Femeia si-a chemat sotul si impreuna au mers la spital.
“La niciun minut se vede pe camera, vine nervos, intra in proprietatea privata a noastra, o cauta in bucatarie si, in secunda aia, chiar aparuse sotia mea. Fara sa-i spuna nimic, a inceput sa o loveasca. Nu pot sa concep idéea ca poate lovi o femeie.”, a declarat Daniel, sotul femeii batute.
Suparat foc sotul femeii s-a razbunat. Pe aceleasi imagini se vede cum loveste cu furie masina celui care i-a batut nevasta. Mai intai ii zboara oglinda. Apoi da si in faruri si in geam.
Agresorul a declarat la randul lui ca a avut senzatia ca femeia ii rupe stergatorul si a vrut sa ii atraga atentie, insa ea l-ar fi injurat.
Politistii au primit deocamdata doar plangerea agresorului pentru ca masina lui a fost facuta zob.
“Fata de patronul localului s-a deschis dosar penal pentru distrugere”, a declarat inspectorul Ana Petric, purtatorul de cuvant IPJ Satu Mare.
Daca si femeia va depune plangere, barbatul care a agresat-o risca o amenda usturatoare.
Sursa: ProTV

 

 

Video: AICI