Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Scandal de la un loc de parcare. Poliţiştii au aplicat două amenzi şi au stabilit valoarea pagubelor: 10.000 de euro! (VIDEO)

masina distrusa daemi

UPDATE: Poliţiştii i-au amendat pe Cristi Hotca şi pe Dani Micu cu câte 200 de lei pentru scandal. Totodată, poliţiştii au stabilit că valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 10.000 de euro!

Redăm în continuare poziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare referitor la acest caz:

“În data de 26.07.2013, ora 10,58, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către numitul H. Cristian din Satu Mare,  despre producerea unui scandal și distrugerea autoturismului proprietate personală marca Mercedes Benz, ce se afla parcat pe str. Decebal. Polițiștii sosiți la fața locului  au stabilit faptul că, pe motivul ocupării abuzive a locului de parcare de către H. Cristian, M. Daniel de 39 ani și M. Cosmina de 25 ani au avut o altercație cu H. Cristian, i-au adresat amenințări și au produs distrugeri la autoturismul acestuia, valoarea pagubelor ridicându-se la aproximativ 10.000 de euro. Polițiștii au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare numiților M. Daniel și M. Cosmina. Totodată, făptuitorul M. Daniel, cât și partea vătămată H. Cristian au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare, pentru provocare, respectiv participare la scandal”.

Sâmbătă, ora 10:00 – Un gest banal facut de o tanara din Satu Mare nemultumita ca un sofer neglijent i-a blocat locul de parcare a starnit reactii neasteptat de violente, scrie stirileprotv.ro.

Protagonisti au fost Daniel Micu, proprietarul restaurantului Daemi, sotia acestuia, Cosmina si omul de afaceri Cristian Hotca. Evenimentul a avut lco vineri.
Femeia a vrut sa-i ridice stergatorul, dar a fost vazuta de proprietar, Cristi Hotca. Si, dupa o cearta apriga, s-a ajuns la bataie. Drept razbunare, sotul victimei, Daniel Micu, a pus mana pe o bata si i-a lovit decapotabila soferului agresiv.
Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins scene incredibile intre barbat si o femeie.
Initial, tanara intra pe holul de acces catre restaurant incarcata de bagaje. La scurta vreme isi face aparitia pe usa un barbat care o cauta, iar cand se intalnesc incepe sa o loveasca.
Scandalul a pornit dupa ce tanara a pus mana pe stergatoarele masinii pentru ca ii blocase locul de parcare. Iar soferul s-a infuriat.
“M-a lovit aici, intr-o parte si in cealalta, m-a scuipat si m-a injurat mi-a vorbit foarte urat. Pe motiv ca am incercat sa ii ridic stergatorul de pe parbriz”, spune Cosmina, victima.
Femeia si-a chemat sotul si impreuna au mers la spital.
“La niciun minut se vede pe camera, vine nervos, intra in proprietatea privata a noastra, o cauta in bucatarie si, in secunda aia, chiar aparuse sotia mea. Fara sa-i spuna nimic, a inceput sa o loveasca. Nu pot sa concep idéea ca poate lovi o femeie.”, a declarat Daniel, sotul femeii batute.
Suparat foc sotul femeii s-a razbunat. Pe aceleasi imagini se vede cum loveste cu furie masina celui care i-a batut nevasta. Mai intai ii zboara oglinda. Apoi da si in faruri si in geam.
Agresorul a declarat la randul lui ca a avut senzatia ca femeia ii rupe stergatorul si a vrut sa ii atraga atentie, insa ea l-ar fi injurat.
Politistii au primit deocamdata doar plangerea agresorului pentru ca masina lui a fost facuta zob.
“Fata de patronul localului s-a deschis dosar penal pentru distrugere”, a declarat inspectorul Ana Petric, purtatorul de cuvant IPJ Satu Mare.
Daca si femeia va depune plangere, barbatul care a agresat-o risca o amenda usturatoare.
Sursa: ProTV

 

 

Video: AICI

76 comentarii

  1. a innebunit lupu' Răspunde

    Foarte tare asta!!! S-au gasit astia doi la fix!

  2. Henrietta Kiss Răspunde

    Pacat ca lumea nu se uita atent la filmare…daca Doamna era lovita de un barbat, nu prea cred k nu pica gramada la cat de subtirica e…

    • griga Răspunde

      poi du-te la hotca sa-ti dea o palma dupa cap sa vezi cum te simti, da la tine acasa in curte si sa te injure un pic cum zice el p-a in inima etc, ca nu-l lasi sa parcheze la tine in curte.

      poate asa o sa intelegi ce simte o femeie batuta la ea in curte

      • Laura Răspunde

        Stai linistit prietene nu tre sa mergi la Hotca ptr un astfel de exercitiu de forta, fata agresata sta cu bruta-n casa, Dani Micu este renumit si toate fostele lu oficiale si ne oficiale si’au luat asa omoruri de nu cred ca ai vrea sa sti, tata lu Dani la luat de pe cea cu cre are un copil sa nu o omoare, despre Hotca inca nu am auzit asa ceva, dar cine stie oameni se mai schimba.

  3. Tudorita Viziteu Răspunde

    in Satmar "BOGATASII " isi fac legea…sa nu zic MAFIA…suntem un neam de rahat…fara bun simt…

    • griga Răspunde

      astia nu sunt nici bogatasi nici mafia, hotca e saract lipit cu masina furata, micu are bani de la taicasu`

      • Laura Răspunde

        Sa vedem cati bani a sa’i de tacso lu Dani sa’i repare masina lu saraci Hotca;))))

        • Diana Bd Răspunde

          🙂 cati or fi necesari 🙂 si daca va fi necesar 🙂 “doamna avocat” te rog sa astepti rezultatele instantei si-ti vom satisface curiozitatea 🙂 poate iti iese de-o pereche de pantofi si tie :))))

  4. Henrietta Kiss Răspunde

    Foarte adevarat Domnul Viziteu…

  5. Laura Răspunde

    Dacă șmechera aia de femeie vorba aia nu sa r fi legat de acea masina care este o bucata de fier na ceii drept frumos fierul, clar nu se intampla nimic, dar cand te trezesti patroana peste noapte cu o investitiie in cativa FLOCI rezultatul e la vedere ;))))

  6. Rat Noemi Tunde Răspunde

    ai dreptate..dar tot e lovita,si agresata….si pt ce?pt un stergator de geam?

    • Laura Răspunde

      Este p declaratie a ei si nimic mai mult ca acea vilmare unde doua persoane fac balet sa fim seriosi, un barbat daca o palea cum spune ea nu cred ca statea in picioare , doar ca fapta ei cu alu tovatasu ei de viata e penala rau si tre sa se scoata cumva in fata procurorului de caz, cam asta e baiu prietene.

  7. george Răspunde

    hai ca deja sunt pre multi jmecheri prin satu mare care merg in strainatate manca peddy gry si wischas si dupa ai vin aicea sa faca legea…. Nu am vazut pe unul care sa faca bani legali pe pielea lui. Doamne da sa deie peste unul de la tara care este muncit… Dar la urma politia si jandarmeria cam nu prea isi fac treaba… Vom ajunge ca ne vom impusca pe strada doar pentru o simpla privire… La urma urmei locuri de parcare stiu ca nu sunt personalizate…

    • griga Răspunde

      se poate inchiria loc de parcare pe 1 an de la primarie , sau daca e terenul tau adica esti proprietar nu e cazul.

  8. Henrietta Kiss Răspunde

    Nu am fost de fata, nu putem judeca…nu mi se pare lovita, mai degraba impinsa…dar nu inteleg dc te atingi de masina altora si rupi stergatorul???

  9. griga Răspunde

    Deci , parcarea e privata da? asa am inteles adica e terenul lui DAEMI, si ala e locul domnei rezervat doar e scris deaupra.
    si cretinul ala de hotca a parcat desi scrie rezervat. adica exact cum ar fi parcat la mine in curte.

    Iar cind a obiectat doamna el a batut-o. Sunt convins ca hotca a injurat primul ,are niste injuraturi groaznice.

    Poi dragilor , daca pe terenul meu cretinul asta o batea pe nevasta-mea faceam 20 de ani de puscarie la ce omor bagam in el.
    In USA era impuscat de proprietar.
    “omul de afaceri” hotca ce afaceri bre ca numa falimente stiu de 15 ani.

    Nu tin nici cu cu Micu dar la acest subiect ii dau dreptate, si orice barbat care iubestee familia asa mai fanatic facea la fel.

    • Laura Răspunde

      Un barbat care isi iubeste femeia si are coaie se lupta ca un barbat cu un barbat nu cu masina lui ;)))))) halal barbat

    • Laura Răspunde

      Tinere ar cam trebui sa admiti ca totusi suntem in Ro, si asta face diferenta .
      Daca parcarea e chiar a localului, nu crezi ca era mai simplu sa’i spuna omului sa’si ia masina? Si nu se ajungea aici dar cand capul tau e plin de praf nu mai ai logica si poate nici discernamant .
      Ar fi bine daca politia sar autosesiza sa’i faca analize lui Dani Micu sa vedem cam ce concentratiie de linie continua avea in instalatiie, nu este exclus ca de la asta sa fi avut omul asa reactie , da, suna interesant!!!

    • Diana Bd Răspunde

      imi place cum gandesti Griga 🙂

  10. griga Răspunde

    AAAA am uitat, daca tot verifica politia sa verifice mai e furata masina sau ia trecut?

    ca ultima data cind ia ridicat politia masina ca figureaza furata, la denuntat pe kinder si a colaborat cu politia sa puna camere in helios, ocazie cu care a primit masina in custodie.

    ….ce rahatel de om cica om de afaceri puah , adica da afaceri din astea judiciare……..

    • Laura Răspunde

      Masina ca e furata sau e treaba omului daca o are de ce so strice cineva, ca a primito ca la praduit pe coalaru ala infect de Kinder sau nu asta chiar nu cred ca e problema cuiva , daca a facuto cu adevarat bravo lui toti avem frati surori familii si nu cred ca ati suporta sa va vedeti pe toti cei dragi distrusi de niste infecti mucegaiti de prafuri ca si Kinder sau Dani Micu care este cu un dosar de trafic de droguri la tribunalul dun Baia Mare.Astea sunt cei pe care ii sustineti niste cocalari care au primit de la parinti totul.

      • Diana Bd Răspunde

        Laura 🙂 esti o analfabeta si ar fi mai bine sa mergi sa-i stergi lacrimile lui Hotca, in loc sa te faci de rusine pe net… In viata mea nu am vazut atatea greseli de ortografie si de exprimare…cred ca tot de la prafuri ti se trage :)sau poate e invidia pe cei care au primit de la parinti totul…si tu saracuta ti-ai tras-o cu toti si tot o … esti.

        • Laura Răspunde

          Sa inteleg ce esti perfectiunea intruchipata bravo!!! nu sunt invidioasa pe nimenea, ca nu a primit nimic pe lumea asta e prea putin important, sunt ceea ce sunt si fac ceea ce fac, la urma urmei chiar nu te priveste, dar in multa sau putina mea scoala daca doresti esti o sustinatoare destul de inflacarata a prafurilor, dar eu respect asta .
          Sa spui ceea ce simti cred ca e mai putin important cum o faci, dar o faci si asta face tot……….

          • Diana Bd

            OF TU !!! te-ai indragostit !!! …de Hotca sau de “bucata de fier” ? 🙂 …partea importanta e ca ai tupeu sa sari la gatul lui Griga cu “putina ta scoala” si sa te iei de Kinder :)pt ca e singurul din oras care nu vrea sa ti-o traga 🙂 🙂

          • miki

            Brovo Diana Bd…cred ca I-ai atins un punctul sensibil Laurei…dar nu conteaza…Cred ca suntem toti de aceeasi parere ca in orasul nostru se parcheaza dupa marimea buzunarului…sau mai bine zis a antecedentelor detinute.Este o proprietate privata,respectivul-logic-neavand ce sa parcheze acolo.Gestul cu stergatorul se practica si in marile orase…dar d-nul Hotca nu este familiar cu gestul.Restul e vatamare coprorala grava,incalcarea proprietatii private si calificativul de TARAN ANALFABET!Punct.Justitia sa-si faca treaba si sa se autosesizeze!!!!

          • griga

            Laura , nu avem simtul proprietatii , asta respect eu la americani, e terenul lor intelegi , ei platesc impozit pe el ei au dat bani pe el si ei parcheaza acolo masina personala.
            probabil stai la bloc , dar imagineaza-ti ca te trezesti cu masina furata a lui hotca in balcon dimineata si el are pretentia sa nu pui mina pe stergator :))))))))))))))))))))

        • Daria Răspunde

          Diana draga…pe tine nu te intereseaza absolut nimik, doar greselile de ortografie???…fitzoasa imputita ce mai esti si tu, ai bani draga, taci din gura si nu te mai lega de viata tuturor…o femeie adevarata nu se leaga de greseli de ortografie, ci incearca sa inteleaga propozitia respectiva …u esti mult mai proasta decat Laura,se vede de la un km din felul tau de a fi…sau tu de la prafuri te-ai facut in halul asta de desteapta???

          • Diana Bd

            Ei na !!! Am mai suparat pe cineva 🙂 Oricum nu erai pe lista mea de interese Daria… :)Vreau sa-ti spun ca am inteles perfect ceea ce a vrut sa zica Laura si asta m-a infuriat .Micuta analfabeta a-nceput sa arunce cu noroi in oameni, considerand ea, ca astfel isi dovedeste dragostea pt. H. Iar ca sa va satisfac curiozotatea, vreau sa va spun ca singurul praf inhalat de mine a fost de pe cartile din biblioteca, daca stii ce-i aia …

      • griga Răspunde

        poi cum laura dear , ori ne tii lectie de morala ori …
        de ex daca tu ,laura ,mergi cu aceasta masina pina in Hungary si te opresc si cauta seria in baza de date, te baga un pic la arest deoarece esti complice la un furt 🙂 au patit-o multi

        in Ro nu te baga la arest ci doar dosar de complicitate la furt.
        cum adica e treaba omului daca e furata , e treba Politiei nu a omului , de ce pe el il lasa sa circule si la altii le confisca ? ca e o Gaina turnatoare.
        Nu sustin pe ceilalti au facut , stim au primit pedepsele.

        • Stefan Răspunde

          mai Griga…eu n-as bea otrava pe masina aia furata… tin sa te anunt k masina a fost controlata in fata mea…asa k ciocul mic si nu va mai bagati in treaba politiei…

          • griga

            mai daca tu zici inseamna ca ia trecut nu mai e furata 🙂 dar a fost ridicata de pol de frontiera ? mai demult asta stii?

  11. Vlad Popescu Răspunde

    Ce interesant…sunt un barbat care respect femeile din toate punctele de vedere…dar nimeni nu vede k doamna din prima il tine de gat pe barbat…mare smechera si ea…putea sa-i atraga atentia la om k e parcarea lor, nu te duci si ii rupi stergatorul…oamenii civilizati nu fac asa ceva, mai ales o "DOAMNA" nu se-njoseste in halul acesta…daca ar fi lovita gagica, sunt convins ca era dj postata de mult poza ei!!!

    • griga Răspunde

      da ai dreptate , probabil reactie de frica,poate a luat ceva palete si inainte

      dar de ce intra ala acolo in bucatarie sau ce e?

    • Laura Răspunde

      Au fost la spital, cu doamna agresata si ia trimis la plimbare nu are nimic, apta sa mai rupa niste stergatoare;)))))

      • griga Răspunde

        la med legala daca n uai vinatai vizibile nu primesti certificat. daca a luat doar palma aia dupa cap si imbrinceli nu se vede.

        dar Laura zice ca o fi calita fata 🙂 nu cunosc

        alea …mai vechi …hmmm il cam inselau …

  12. Miklós Karasi Răspunde

    Politia trebuie se autosesiseze.

  13. Vlad Răspunde

    Nu te supara dar si eu intram in “bucataria” aia daca venea una sa-mi faca mie treaba asta…si sa parchez masina la tine in curte, sau la orice proprietate privata…presupun k dak esti ceva de capul tau si ai parcare privata,esti dita mai sef, ai si atatica minte si educatie sa vii si sa-mi spui k nu te supara e locul iubitei mele si gata…nu vii tu si imi rupi stergatorul …putin conteaza daca e masina castigata, furata sau orice altceva…e masina lui si nu cred k e treaba nimanui de unde provine…sunt de parere k o femeie ar trebui sa fie atat de finuta si de bine educata incat sa vina si sa-ti spuna fain frumos,k e locul ei de parcare si sa nu mai parchezi acolo…

    • griga Răspunde

      Inseamna vlad ca si tu ai masina furata , ca altfel nu inteleg cum treci asa usor cu vederea acest aspect.

      poi nu e masina lui e a unei firme de asigurari de unde sa ridicat banii de asigurare , doar ca fiind prea vechee nu au mai venit dupa ea , sau ….politia nu comunica ca nu o gaseste ca sa-l sustina pe turnator …. niste detalii 🙂

      in rest ai dreptate , mai bine nu ridica stergatorul(cum se face in bucuresti) si ala mai bine nu parca daca a vazut ca e rezervat 🙂

      • Vlad Răspunde

        ai de capul meu…bun ai fi de judecator…din momentul k nu ma cunosti nu ma iei pe mine cu faza k eu am masina furata, da???atata va agitati pt masina aia, probabil ti-e ciuda k tie nu ti-a furat nimeni una sau?

        • griga Răspunde

          Vlad din cite stiu eu este ultimul din oras care circula cu o masina furata, deoarece e un turnator , colaborator cu politia asta era ideea

  14. Zoltan Pop Răspunde

    dc sa atins de stergatoare??? ca sugaciu ala a parcat in fata porti si scrie clar sa nu blocheze intrarea dar el e HOTCA isi permite. dar acum sia gasit nasul!!!

    • griga Răspunde

      sincer in Bucuresti asa gaseam fest masina , cu stergatoarele sus sau bilet la ele sa nu mai parchez, bine hotca nu poate merge in bucuresti ca-i ridica masina.

  15. Laura Răspunde

    Uitate pe filmare masina e dincolo de usa ca sugaci ala de Hotca e cumult prea mult bun simt sa blocheze usa cuiva, dar nu stiu cine si- a gasit nasul pana la urmă, faptul ca omul nu a ripostat in momentul cand ii distrugea masina un mare NAS daca vrei concluzia mea este cu totu si cu totu alta, dar dupa cum gandesti tu e clar ca e de prisos sa’ti spuna cineva asta.

    • Diana Bd Răspunde

      Fataaaa!!! aici nu-i vorba de blocat usa !!! I-a luat locul de parcare !!! 🙂 “cu prea mult bun simt” 🙂

      • griga Răspunde

        hotca e cu bun simt puah….. e clar esti prietena cu el ca alta explicatie nu am , da despre ce vorbiti voi by the way , despre afacerile lui :)))))))))))))))) ca in titlu e om de afaceri :))))))))))))))))))))

        • griga Răspunde

          Laura , daca hotca e cu bun simt, trebuia sa mearga el la politie sa faca o plingere: mi-a julit stergatorul si cred ca din privirea ei am dedus ca intentiona sa-l rupa :))))))))))))))))

      • moscraciun Răspunde

        nu va combinati voi?

  16. disco Răspunde

    HELIOS – kinders birthday == NOROIENI teapa organizata — puscarie :)))))))))))

  17. Gergo Răspunde

    Bine ca atunci cand i-a facut amantei un copil nu s-a gandit la onoarea sotiei !!!

  18. Aurel Alexandru Dehenes Răspunde

    As da o bataie si lui marele patron ca merite si el dar una nare sa nu uite ca masina mea e a mea si din bani lui as lua o masina noua.

  19. Aurel Alexandru Dehenes Răspunde

    As da o bataie si lui marele patron ca merite si el dar una nare sa nu uite ca masina mea e a mea si din bani lui as lua o masina noua.

  20. Aurel Alexandru Dehenes Răspunde

    daca era asa de tare trebuia sa mearga la omu care a lovit pe nevasta-sa si sa ceara explicatii ca nu masina era devina. A nu a avut curaj nici cu bata de baseball????

    • Diana Bd Răspunde

      Aurel !!! Ai 3 variante :
      1. invata limba romana
      2. treci granita si nu mai privi inapoi
      3. arunca-te in Somes :)))))
      De admirat faptul ca stii sa-ti scrii numele corect :)))))
      Valabil si pt Demian Marius !!!

    • Rafi Răspunde

      in sfarsit un barbat care gandeste!!!sunt perfect de acord Aurel Alexandru

  21. Demian Marius Răspunde

    OOOOO nehogy mar az ilyen ganekat sajnajuk kinek van egy kis penze aszt hiszi meg tehet barmit . Kivancsi lenek te mit tetel vol ha a felesegedet lekopik meg felpofozak csak azert mert neki van egy nyomorek Mercie !!!! En a gadzsonak vertem voln le a feit ne a tukrot !!!!

  22. Demian Marius Răspunde

    Sajnos a penzel egyut nem jar , esz , tisztelet , becsulet , jomodor …. szoval ilyen jelentektelen dolgok a mai vilag szerint !

  23. Aurel Alexandru Dehenes Răspunde

    Demian Marius nezd meg a kovetkezo hozzaszolasomat is. Miert az autot verte szet mert nem mert a csavo elibe menni es mutassa meg a csavon milyen kemeny!!!

  24. Aurel Alexandru Dehenes Răspunde

    Demian Marius amugy meg a csaj is meg akarom en mutatni ki vagyok en akinek penze van es mindent megtehetek volt nyugodj meg!!!!

  25. griga Răspunde

    Domnilor politisti nu e autoturism proprietate personala !!!!!!!!!!!!!!!! e furat bre , maaaamaaaa cum sa dea politia astfel de opinie.

    e doar in custodie la el bre , magarilor de puturosi nici macar nu verifica nimeni.

  26. griga Răspunde

    bine ca au venit si bozgorii , bre uitati-va in buletin, si scrieti in limba ce scrie acolo ca nu inteleg nimik

    • Pop Ioan Răspunde

      Atunci pune-te pe carte si invata,ca vei merge cu pasaport la Bucuresti

      • Diana Bd Răspunde

        D. Pop Ioan, cand vom merge cu pasaport la Bucuresti vom invata, DAR in momentul acesta lucrurile stau invers …daca intelegi ce vreau sa zic…

        • griga Răspunde

          Nu cred ca intelege dia, defapt nici nu eu nu sunt
          sigur ca am inteles ce doreste :)))))

  27. Vlad Popescu Răspunde

    Demian Marius la voi tot ce zboara se mananca…ai vazut tu cu ochii tai k a lovit-o, erai cumva de fata???…invidiosi mai puteti fi pe barbatul acela…

  28. Vlad Popescu Răspunde

    ce sa-ti povestesc…dak avea femeia aia un strop de minte mergea si ii spunea frumos…daca o lovea pe aia, dj de mult era postata fata ei pe facebook…nu are aia nici pe dracu se vedea clar si la televizorl…filmarea se poate interpreta in moduri diferite…normal cei care nu sunt orbiti de invidie:)))chiar dak parchezi in fata unei proprietati private, un domn sau o doamna rezolva lucrurile totalmente altfel…a mancat-o si pe aia…acuma sa suporte consecintele

  29. Sf Sorin Răspunde

    politia are o strategie foarte buna….asteapta calm si incaseaza bani frumosi din greseli, dar asta pentru ca nu avem judecatori acre sa poata sa ia o decizie coraecta…si dreapta.in rest eu nu ma bag ca ei se cearta ei se impaca>)))si de data asta bine va fi.1 luna si se uita ..vin alte grozavi.NU VA CERTATI OAMENI BUNI!!!

  30. Bobi Tzeveliniu Pista Gherman Răspunde

    :))))))))) asta da stire de protv

  31. matroz Răspunde

    Ce am inteles pana aici?Ca Laura si Diana sunt proaste-o spun ele…
    Ca un subiect serios si chiar mai sunt unele pe „portal”nu starneste interesul cremei satmarului,prezent cu catel si purcel in acest articol.
    Doamne,sa ma dezabonez de la niste stiri,relativ bune din Satmar, din cauza unor pierde vreme,sau sa-i injur?Dilema!!!Atentie :START!

    • Diana Bd Răspunde

      Matroz !!! Din tot sufletul iti recomand sa te dezabonezi de la aceste stiri ! Ce sa caute un tip inteligent aici? …inteligent, fara alta ocupatie si plictisit de viata, capabil sa citeasca comentariile noastre?…Ce sa caute un tip inteligent, serios si probabil frustat ca nu face parte din “crema” orasului…Nu-i nici o dilema!!! Cauta atentie si persoane pe care sa-si verse furia si frustrarile… Apropo ! Un om cult si serios nu injura… 🙂

  32. GRIG Răspunde

    DAE-…astia doi drogati or lua-o pe cocoasa odata…rau de tot.

  33. satmarean Răspunde

    Hm, uitati-o pe Laura :))
    https://www.facebook.com/laura.supuran

  34. magazin online incaltaminte Răspunde

    Hmm it appears like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
    I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips for rookie blog writers? I’d really appreciate it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.