PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tehnic Asist modernizează 10 km din DJ194, pentru 16 milioane lei

Societatea Tehnic Asist din Botoşani va efectua lucrarea de modernizare a DJ 194 Moftinu Mare-Ghilvaci-Terebeşti, pe o porţiune de 10 km, ce va facilita accesul spre depozitul ecologic de deşeuri, valoarea contractului fiind de 16.431.778 lei.

Obiectul contractului “Modernizare drum ocolire zona de sud DJ194 Satu Mare” este următorul: „Se vor realiza lucrările de modernizare a drumului de acces DJ194, pe o lungime totală de 10,4 km prin ranfosarea sistemului rutier existent pentru 2 benzi de circulaţie, asigurarea unui sistem eficient de colectare şi evacuare a apelor, amenajarea drumurilor laterale, lucrări de siguranţa circulaţiei în zonele care prezintă risc în desfăşurarea traficului prin montarea de parapeţi şi indicatoare rutiere”.

La licitaţia organizată au depus oferte cinci societăţi, fiind desemnată câştigătoare firma Tehnic Asist care a depus „oferta cea mai avantajoasă d.p.d.v. economic”.

Contractul a fost semnat recent de către preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, termenul de realizare fiind de 10 luni.

Proiectul este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional şi a fost câştigat de Consiliul Judeţean la începutul anului 2011.