PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Biletul de intrare la Ştrandul Satu Mare, majorat din nou

Biletul de intrare în Ștrandul Satu Mare a fost majorat din nou, cu doi lei, de către firma Beny Alex, cea care a concesionat zona de agreement pe o perioadă de 49 de ani.

Astfel, dacă biletul pentru un adult era 18 lei, de câteva zile acesta a fost majorat la 20 lei/persoană. Firma nu a oferit nicio explicație pentru majorarea tarifului. Tariful pentru pensionari a rămas de 9 lei, iar pentru copiii între 4-14 ani prețul biletului este tot de 9 lei. Trebuie precizat faptul că și tinerii de peste 14 ani, care nu sunt adulți, trebuie să plătească tot 20 de lei, deși nici ei nu au niciun veni.

O nouă scumpire s-a produs din 15 iunie, când tarifele de intrare au crescut de la 15 lei/adult, la 18 lei/adult. De asemenea, biletul pentru pensionari și copii a fost majorat la 9 lei faţă de 7 lei cât era înainte.

Pensionarii şi-au exprimat public nemulţumirea faţă de majorare, spunând că reducerea oferită pentru o perioadă scurtă de timp reprezintă „praf în ochi”.

De altfel, şi primarul Dorel Coica a dat un ultimatul firmei milionarului Vasile Ţânţaş, să-şi realizeze parcarea civilizată, hotelul şi baza de tratament, spunând că în cazul nerespectării clauzelor contractuale se poate ajunge la rezilierea contractului de concesiune.

Vă prezentăm un bilet de intrare, sub forma de „Nota de plată”, primit de două persoane care au fost la ştrand.