PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Compania Philips, interesată să investească în Satu Mare

Primarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a primit astăzi vizita Excelenţei sale Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, însoţit de Walterus Reijers,  Consul Onorific  al Regatului Ţărilor de Jos la Cluj Napoca.

După ce a expus oaspeţilor facilităţile pe care le oferă municipiul din punct de vedere economic, geografic şi cultural, primarul a prezentat proiectele municipalităţii aflate în curs de derulare.

Ambasadorul a dorit să ştie dacă Primăria Municipiului Satu Mare este interesată de o întâlnire cu conducerea companiei olandeze Philips, în vederea unei colaborări.

Primarul şi-a exprimat acordul pentru această întrevedere. Probabil întâlnirea se va realiza în cursul lunii octombrie cu ocazia vizitei delegaţiei Primăriei Municipiului Satu Mare în oraşul înfrăţit Zutphen din Olanda.

Totodată, ambasadorul a fost interesat de proiectele care sunt în desfăşurare pentru integrarea romilor din Satu Mare dar şi de relaţia dintre conducerea Municipiului Satu Mare şi conducerile celorlalte municipii din zona de Nord Vest a ţării (Baia Mare, Oradea,  Arad).

Sursa: Primăria Satu Mare