Ultima actualizare: azi, 21:27
Locale

Compania Philips, interesată să investească în Satu Mare

olandezi primarie 2Primarul Municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel a primit astăzi vizita Excelenţei sale Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, însoţit de Walterus Reijers,  Consul Onorific  al Regatului Ţărilor de Jos la Cluj Napoca.

După ce a expus oaspeţilor facilităţile pe care le oferă municipiul din punct de vedere economic, geografic şi cultural, primarul a prezentat proiectele municipalităţii aflate în curs de derulare.

Ambasadorul a dorit să ştie dacă Primăria Municipiului Satu Mare este interesată de o întâlnire cu conducerea companiei olandeze Philips, în vederea unei colaborări.

Primarul şi-a exprimat acordul pentru această întrevedere. Probabil întâlnirea se va realiza în cursul lunii octombrie cu ocazia vizitei delegaţiei Primăriei Municipiului Satu Mare în oraşul înfrăţit Zutphen din Olanda.

Totodată, ambasadorul a fost interesat de proiectele care sunt în desfăşurare pentru integrarea romilor din Satu Mare dar şi de relaţia dintre conducerea Municipiului Satu Mare şi conducerile celorlalte municipii din zona de Nord Vest a ţării (Baia Mare, Oradea,  Arad).

Sursa: Primăria Satu Mare

9 comentarii

 1. dr. Coica Răspunde

  Florisalul a participat la intalnire sau sunt ocupati cu cele doua blocuri care le construiesc la Cluj pe banii satmarenilor?

 2. Sergiu Lucian Băbăşan Răspunde

  Cum a cheltuit Coica taxele si impozitele satmarenilor in primul an de mandat:
  11.683.537,64 RON platiti catre Florisal (Vasile Puscas si clanul)
  8.584.038,01 RON plati catre Tehnic Asist Botosani (Mircea Govor si clanul)
  TOTAL: 5.2 milioane de EURO

 3. Adi Lungu Răspunde

  Oare ce e de facut?

 4. Sergiu Lucian Băbăşan Răspunde

  Adi Lungu eu nu pot decât să le fac publice. Există autorități abilitate să verifice, să își facă treaba, mai devreme sau mai târziu vine momentul decontului. Brațul justiției este lung și nu uită.

 5. reporter Răspunde

  Cum a decurs această întâlnire la “nivel înalt”:
  Ambasador: spreek je Nederlands?
  Coica: Sigur, e două fără zece.
  Ambasador: sprechen Sie deutsch?
  Coica: Sigur, măsurăm tensiunea la pensionari
  Ambasador: do you speak english?
  Coica: ştiţi, ăstia de lângă graniţă nu prea vorbesc franceza…
  Ambasador: I’m afraid we will not be doing business with. By the way, i have an old Philips refrigerator for sale! (cred că nu vom face afaceri. Dar am un frigider Philips de vânzare)
  Coica: sigur, ne interesează! Fetelor, scrieţi comunicatul de presă, Philips vrea să investească in Satu Mare!
  🙂

 6. x Răspunde

  hopa! dupa ce Scoica finanteaza Florisalul cu peste 2 mil jumate de euro pe an mai are curajul sa se bata in piept cu investitii???? e foarte interesant, Florisal-ul construieste cladiri din banii satmarenilor in Cluj. fratilor….imi vine sa vomit. Asta e usl-ul. mancati ce ati votat!

 7. cristi35 Răspunde

  mai investitorilor olandezi, donati o cravata mai intai d-lui primar ca saracu la minte, desi are bani cat groapa de gunoi, nu are timp sa-si cumpere o cravata, dar nici nu-l intereseaza :))

  • x Răspunde

   vrea sa vada lumea ca e mai sarac. sunt curios cati bani ia de la mafiotii de la Florisal. Oare Coica o sa aiba cateva birouri in Cluj, in cladirea pe care o face Florisal din banii nostri???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ipoteza șoc pare să se confirme. Pastorul și-ar fi ucis fiul după care s-a sinucis

Ipoteza șoc pare să se confirme. Ancheta pastorului bistrițean Adrian Blaga, găsit mort lângă comuna Pomi într-un microbuz alături de fiul...

Închide