PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Jandarm judecat pentru că a lovit un sătmărean la ieşirea din supermarket

Un jandarm este judecat la Tribunalul Militar Cluj pentru că a lovit un bărbat în vârstă la ieşirea dintr-un supermarket din municipiul Satu Mare. Acesta a povestit magistraţilor că plt. Chiş Florian Eduard l-a confundat cu un hoţ de maşini şi l-a imobilizat la pământ. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu piciorul rupt, scrie Ziua de Cluj.

Bărbatul care a depus plângerea penală ieşise dintr-un supermarket din Satu Mare şi încerca să-şi deschidă maşina.

“Partea vătămată s-a dus la supermarket la cumpărături a ieşit să şi le pună în maşină şi a fost atacată de o persoană în civil cu ochelari negri. I-a spus culcă-te hoţule”, a declarat Sergiu Bogdan, avocat partea vătămată, citat de Ziua de Cluj.

Victima a fost lovită peste picior ca să cadă la pământ. În urma incidentului s-a ales cu o fractură. Bărbatul în vârstă nici nu vrea să-şi amintească prin ce a trecut.

Avocatul jandarmului spune că va prezenta apărarea clientului său la termenul următor.

“Este trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Cauza este în cercetare urmând ca instanţa să se pronunţe. Apărarea o vom formula cu ocazia concluziilor finale”, a spus Tiberiu Ban, avocatul jandarmului.

Instanţa Tribunalului Militar i-a audiat luni pe trei colegi ai jandarmului, care au fost chemaţi la locul incidentului.

Procesul este judecat de prima femeie magistrat militar din România, Simina Avram.

Sursa: Ziua de Cluj