Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Jandarm judecat pentru că a lovit un sătmărean la ieşirea din supermarket

jandarmeriaUn jandarm este judecat la Tribunalul Militar Cluj pentru că a lovit un bărbat în vârstă la ieşirea dintr-un supermarket din municipiul Satu Mare. Acesta a povestit magistraţilor că plt. Chiş Florian Eduard l-a confundat cu un hoţ de maşini şi l-a imobilizat la pământ. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu piciorul rupt, scrie Ziua de Cluj.

Bărbatul care a depus plângerea penală ieşise dintr-un supermarket din Satu Mare şi încerca să-şi deschidă maşina.

“Partea vătămată s-a dus la supermarket la cumpărături a ieşit să şi le pună în maşină şi a fost atacată de o persoană în civil cu ochelari negri. I-a spus culcă-te hoţule”, a declarat Sergiu Bogdan, avocat partea vătămată, citat de Ziua de Cluj.

Victima a fost lovită peste picior ca să cadă la pământ. În urma incidentului s-a ales cu o fractură. Bărbatul în vârstă nici nu vrea să-şi amintească prin ce a trecut.

Avocatul jandarmului spune că va prezenta apărarea clientului său la termenul următor.

“Este trimis în judecată pentru purtare abuzivă. Cauza este în cercetare urmând ca instanţa să se pronunţe. Apărarea o vom formula cu ocazia concluziilor finale”, a spus Tiberiu Ban, avocatul jandarmului.

Instanţa Tribunalului Militar i-a audiat luni pe trei colegi ai jandarmului, care au fost chemaţi la locul incidentului.

Procesul este judecat de prima femeie magistrat militar din România, Simina Avram.

Sursa: Ziua de Cluj

10 comentarii

 1. undercover Răspunde

  Nu toti,doar unii cred că sunt buricul pământului,şi sunt care sunt pur şi simplu ( PROŞTI ),care au intrat cu pile şi relaţii,şi vai de capul lui !dă în gropi.

 2. dabia urmeaza Răspunde

  deacum sa vedeti sin acestea pemtru ca incet incet raman incet doar cei veniti cu pluta ,,pile, cunostinte, relatii” si intratii pe spaga astia sunt ca niste zmei nu este cine sa-i struneasca pt. ca oamenii cu experienta dedicati muncii cam ies din sistem si raman ciomagarii cu tone de muschi ,,actionand pe principiul ,,carte multa nu se cere sa fii prost sa ai putere” iar la mai mario le convine pt. ai folosi in interesul mamentului politic sa dea bine, masa de manevra absolutista in functie de moment,,,cu ce este mka alta decat trupele de securitate specialaizate in innabusirea revoltelor,,,cu fatada de mascarada ca pazesc tribunale, judecatorii, parchete si patruleaza si in trecutul comunist o faceau,trupele de securitate-militie tot asa pazeau numai ca erau soldati in termen, pazeau si atunci, consilii judetene de partid, judecatorii, ambasade etc si erau folosite ca trupe de represiune populara,,,,ia comparati,,,scrie unul care a fost inrolat militar in termen la trupe de securitate-militie si a fost dus in 1987 la Brasov, daca lumea stie macar ce a fost acolo in noiembrie 1987,,,somnul natiunii a nascut monstri, care ne conduc si daca caraim trimit jandarmii

 3. Ioan Alexandru Mezei Răspunde

  inca o data dovada ca TRAIM IN ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Vasile Răspunde

  Sau, o varianta mult mai putin tendentioasa, puteti gasi pe http://www.s…/
  Ceea ce nu se spune aici:
  – cu toate ca jandarmul era in afara orelor de program si imbracat civil, este este anchetat pentru fapte in legatura cu serviciul (forta abuziva);
  – batranul incerca sa deschida masina jandarmului, nu masina lui, probabil din neatentie;
  – cu o zi inainte jandarmului i-a fost sparta locuinta de hoti;
  Totul este o mare si tragica neintelegere, nu va repeziti ca curca-n lemne.

 5. Vasile Răspunde

  Ah, portalsm a trunchiat link-ul catre satmareanul…
  Foarte inteligent!
  Ok, dezinformati in continuare!

 6. pt agramatul Răspunde

  neica agamata-ti este familia cu tine in frunte distinsule doct in materie fecala in care detii calificare, macar omul la care faci iluzie mai criptocomunistule de orice culoare politica esti a scris un adevar mai chiorule, nu vrzi pe strazi du-te la Carei sav vezi nu sta doar in fata cortului lui mata si vezi cate patrule militarizate sunt ma rau ca pe vremea comunismului,,,patrule militarizate de politie-jandarmi,,,politie-politie de frontiera , politie locala-politie, politie – jandarmi, jandarmi-politie locala,,,mai limitatulu asta pe o tura de 12 ore si asa mai departe 12 cu 24,,,12 cu 48,,,

 7. pt agramatul Răspunde

  sunt,,deabia urmeaza” in desavarsita-ti pregatire de limba romana nu ai putea sa-mi dai si mie cateva ore de limbi, sa vad cum reusesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.