PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ziua Pompierilor din România, marcată la Satu Mare (Galerie FOTO)

De Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare a organizat o serie de manifestări în Piața 25 Octombrie din Satu Mare.

La manifestările din P-ța 25 Octombrie au participat numeroși sătmăreni, alături de ei fiind și oficialitățile județene.

ISU Satu Mare apremiat câştigătorii concursurilor profesionale între Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă şi sportive între instituţie şi alte. De asemenea, ISU a organizat şi un concurs internaţional “Scări 2013″ la care Departamentul de pompieri Satu Mare a ocupat locul 1,  Detaşamentul Satu Mare locul 2 şi pompierii din Szabolcs-Szatmar Bereg din Ungaria locul 3.

În această zi importantă pentru pompierii sătmăreni au fost avansaţi în grad un ofiţer şi 3 subofiţeri din cadrul ISU Satu Mare. Au fost o oferite diplome şi şefilor de instituţii.

Exercițiile demonstrative ale pompierilor și tehnica de luptă prezentată au făcut deliciul publicului prezent la manifestare.