Ultima actualizare: azi, 20:25

Ziua Pompierilor Satu Mare (5)
Locale

Ziua Pompierilor din România, marcată la Satu Mare (Galerie FOTO)

Ziua Pompierilor Satu Mare (5)De Ziua Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare a organizat o serie de manifestări în Piața 25 Octombrie din Satu Mare.

La manifestările din P-ța 25 Octombrie au participat numeroși sătmăreni, alături de ei fiind și oficialitățile județene.

ISU Satu Mare apremiat câştigătorii concursurilor profesionale între Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă şi sportive între instituţie şi alte. De asemenea, ISU a organizat şi un concurs internaţional “Scări 2013″ la care Departamentul de pompieri Satu Mare a ocupat locul 1,  Detaşamentul Satu Mare locul 2 şi pompierii din Szabolcs-Szatmar Bereg din Ungaria locul 3.

În această zi importantă pentru pompierii sătmăreni au fost avansaţi în grad un ofiţer şi 3 subofiţeri din cadrul ISU Satu Mare. Au fost o oferite diplome şi şefilor de instituţii.

Exercițiile demonstrative ale pompierilor și tehnica de luptă prezentată au făcut deliciul publicului prezent la manifestare.

6 comentarii

  1. cocojumbo Răspunde

    imi faceam griji pentru aditza ca nu sta dirz si breaz cu mina in dreptul corasonului

  2. fara ei Răspunde

    Cum de rusinea orasului ,coica dorel costel nu a inbratisat vreun ponpiers sau vreiun jandarm dupa 15 luni de mandat. A inaugurat 5 tomberoane dar a furat. In acest an cat a furat veciul primar in 10 ani,dar a facut orasul cunoscut prin scandaluri de coruptie printoata presa. Nationala. Demisia si la revedere scapati orasul de el

  3. cocojumbo Răspunde

    Adisor sta in drepti ca ii sint clienti cei de la Pompieri, Folda Security asigura paza la: CJSM, SPAS, Spital, Luna Ses, culmea: la unitati militare (sic!) si foarte probabil si la Pompieri!

  4. Samberg Răspunde

    Na Adisorul nostru a trecut primavara acesta printr-un orasel german, unde primarul orasului l-a asteptat cu mult drag. Ia aratat ce au facut prin orasel in ultimul timp(stadion nou,sala polivalenta etc), na au ajuns si la spital care se renova din din cateva milioane de euro. Na Adisorul nostru ca un baiat destept, il intreaba pe primar, ca nu ajuta cu ceva pe spitalul judetului nostru? Primarul german ca un om politicos a zis: sigur ca va ajutam, dar trimiteti o lista cu ce va trebuie. Cum ati vazut voi lista asa a vazut si primarul german. De atunci a fost in germania o inundatie,si lucrurile au fost trimise la sinistrati.

  5. Marcel Dragomir Răspunde

    Adevarati profesionisti ! Bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.