PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cerul a plâns-o pe Vivien Dragoș. Fetița a plecat între îngeri

Vivien Dragoș, fetița de 10 ani violată și ucisă de către concubinul surorii sale, a fost înmormântată astăzi în cimitirul de pe str. Rodnei.

Durere și lacrimi pe o ploaie neîntreruptă. Peste 100 de cunoștințe, prieteni, colegi și apropiați ai fetiței, dar și câțiva sătmăreni marcați de acest tragic eveniment au condus-o pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de doi preoți ortodocși, unul dintre ei fiind preotul Tiberiu Vălean cel care a botezat-o.

Înmormântarea a fost organizată de către voluntarii Asociației Acoperământul Maicii Domnului.

Amintim că Vivien Dragoș a dispărut duminică, 6 octombrie. Ea a plecat la biserică la slujbă și nu s-a mai întors. Pe drum s-a întâlnit cu Ovidiu Deteşan, concubinul surorii sale, care a convins-o să-l însoţească până la coliba sa improvizată de lângă lacul Cubic. Acolo, monstrul a violat-o, a ucis-o, i-a pus corpul neînsufleţit într-un sac de plastic şi a aruncat-o lângă baltă. Criminalul s-a prefăcut că o caută timp de mai multe zile, până a fost depistat de poliţişti, şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat. El riscă acum 25 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea micuţei care ani de zile i-a îngrijit pe cei doi copii ai săi. Sora lui Vivien, care are 17 ani, este acum gravidă cu al treilea copil.

Vivien a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb.

Dumnezeu să o odihnească în pace!