PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Dorel Coica a analizat Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat o întâlnire cu grupul de lucru consultativ din cadrul aparatului propriu al primarului pentru a analiza Strategia de dezvoltare a Municipiului Satu Mare, pentru a identifica proiectele prioritare din portofoliul propriu, precum și stabilirea criteriilor de ierarhizare a acestora. Întâlnirea a avut loc miercuri, 9 octombrie, în sala de ședință a Consiliului Local Satu Mare.

Cu această ocazie,  grupul de lucru extins a formulat recomandări şi propuneri asupra conţinutului portofoliului propriu de proiecte a Municipiului Satu Mare, a examinat strategia de dezvoltare la nivelul municipiului care devine parte integrantă a Strategiei de Dezvoltare a ADI Zona Metropolitană Satu Mare (ADIZMSM) și a stabilit planul de acţiune propus pentru implementarea strategiei.

La această reuniune edilul şef a subliniat faptul că ”strategia de dezvoltare reprezintă instrumentul  prin care Municipiul și ADI ZM Satu Mare îşi promovează priorităţile în domeniul economic şi social”.