Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

Primarul Dorel Coica a analizat Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare

grup de lucru consultativPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat o întâlnire cu grupul de lucru consultativ din cadrul aparatului propriu al primarului pentru a analiza Strategia de dezvoltare a Municipiului Satu Mare, pentru a identifica proiectele prioritare din portofoliul propriu, precum și stabilirea criteriilor de ierarhizare a acestora. Întâlnirea a avut loc miercuri, 9 octombrie, în sala de ședință a Consiliului Local Satu Mare.

Cu această ocazie,  grupul de lucru extins a formulat recomandări şi propuneri asupra conţinutului portofoliului propriu de proiecte a Municipiului Satu Mare, a examinat strategia de dezvoltare la nivelul municipiului care devine parte integrantă a Strategiei de Dezvoltare a ADI Zona Metropolitană Satu Mare (ADIZMSM) și a stabilit planul de acţiune propus pentru implementarea strategiei.

La această reuniune edilul şef a subliniat faptul că ”strategia de dezvoltare reprezintă instrumentul  prin care Municipiul și ADI ZM Satu Mare îşi promovează priorităţile în domeniul economic şi social”.

7 comentarii

 1. Investigatii Satu Mare Răspunde

  Cu această ocazia a concluzionat că se vor dubla sumele alocate pentru Florisal …

 2. Daniel Răspunde

  Buun…acum sa ne spuna papagalul Coica la ce concluzie s-a ajuns. Eu cred ca totul e o vrajala de oi lei ! (ca de obicei)

 3. sm Răspunde

  Astia nu sunt instare sa repare asfaltul si trotuarele din centrul vechi, craterela de pe pod , ne-au aruncat praf in ochi cu vaca de muls “Florisal” etc (mi-e scarba sa insir alte nereguli ….). A plecat dracu si se pare ca ne-am pricopsit cu masa..

 4. Mircea Răspunde

  Cand schimbati cei trei crai ai Finantelor Locale care castiga peste 100 milioane pe luna pe cap?

 5. geza Răspunde

  la Satu Mare sunt 3 crai da la primaria Carei sunt peste 10 care duc acasa sumele astea .Si nu are nimimk de spusUDMR acum si nu mai se vaieta despre cum este cheltuit banul publik…..

 6. matroz Răspunde

  @bagatori de seama!!!:pentru prima data se incearca sa se dea o forma si o directie de dezvoltare orasului in perspectiva.
  Dar cui sa-i explici?Vedeti doar interese politice in orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.