PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor: „Oşenii vor regreta că au trimis-o în Parlament pe Andreea Paul Vass”

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că deputatul PDL, Andreea Paul, a avut o ieșire greșită și răutăcioasă săptămâna trecută în fața Comisiei de Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților. Govor consideră că oșenii vor regreta că au trimis-o în Parlament. Președintele PSD a mai punctat că își propune ca partidul pe care îl conduce să rămână în continuare formațiunea politică numărul unu din Satu Mare.

Conferința de presă a fost susținută de către președintele organizației județene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, președintele organizației municipale, Dorel Coica, noul purtător de cuvânt al partidului, Manuela Rogoz și primarul din Racșa, Toma Betea.

Mircea Govor a declarat că vizita Comisiei de Buget, Finanțe și Bănci a fost un eveniment care trebuia speculat, însă nu vede cum Oașul va ajunge sus în condițiile în care Andreea Paul are o atitudine de „Gică Contra”. Deputatul PDL Andreea Paul a ridicat câteva semne de întrebare în fața Comisiei de Buget, în întâlnirea care a avut loc la data de 7 noiembrie la Satu Mare, cu privire la oportunitatea finalizării proiectului Luna Șes și reconstruirea sediului Primăriei Tășnad.

Locurile de muncă în județul Satu Mare trebuia să le rezolve cât timp a fost consiliera primului ministru Boc. Oșenii au făcut o mare greșeală că au trimis-o în Parlament”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor. Acesta a punctat faptul că ei asigură locuri de muncă și infrastructură în județ. Președintele PSD Satu Mare a afirmat că Ministerul Dezvoltării a trimis anul acesta în județul Satu Mare 20 de milioane de euro pentru infrastructură, Ministerul Mediului, 1,5 milioane de euro iar comunele au primit 3,5 milioane de euro.

Președintele PSD Satu Mare a subliniat și faptul că Guvernul Ponta-Dragnea a preluat corecțiile financiare din administrația locală, lăsate moștenire de fosta guvernare. „UE ne-a penalizat cu 1 milion de euro pentru neregulile din proiectele fostei guvernări Boc. Guvernul Ponta și-a asumat acest lucru prin preluarea corecțiilor tocmai ca noi să nu suferim”, a completat la acest subiect președintele organizației municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica. În cele din urmă Mircea Govor a garantat că Primăria Tășnad și proiectul Luna Șes se vor face și fără sprijinul Andreei Paul.

În ceea ce privește organizația pe care o conduce, Mircea Govor a declarat că își propune ca PSD să rămână partidul numărul 1 în Satu Mare și să câștige europarlamentarele. Tot la acest capitol, Dorel Coica a afirmat că „avem cea mai puternică organizație, noi suntem viitorul. Spun fără rușine că se va vedea diferența de valoare chiar și la nivelul USL. Avem cei mai buni specialiști în toate domeniile”. Govor a amintit însă și buna colaborare pe care o are cu reprezentanții PNL din Satu Mare lansând o invitație surpriză. „Mi-ar plăcea să îl am coleg de partid pe Ștef, îl primim cu plăcere”. Dorel Coica a intervenit și el și a reiterat invitația pentru viceprimarul Marcela Papici.