PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Şedinţă cu scandal și bodyguarzi la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor (VIDEO)

O şedinţă cu un scandal în toată regula a avut loc astăzi la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor. Preşedinta interimară, Livia Haidu, alături de conducerea organizaţiei, a pregătit pentru astăzi conferinţa de alegeri a noii conduceri, însă pentru că nu s-au adunat suficienţi membri şedinţa nu a fost statutară, astfel că alegerile nu au mai avut loc. Fostul preşedinte, Mircea Marian, şi-a pregătit reîntoarcerea în fruntea organizaţiei, însă pentru că şedinţa nu s-a mai ţinut acesta, alături de oamenii săi, au huiduit actuala conducere.

Tensiunile au început încă de la intrarea în localul unde au fost programate alegerile. Conducerea Asociaţiei a decis să permită accesul la alegeri doar membrilor care şi-au plătit cotizaţia, astfel că la intrare vârstnicii au fost întâmpinaţi de doi agenţi de pază care au asigurat ordinea pe parcursul şedinţei.

Din cei 441 de membri ai asociaţiei s-au prezentat doar 135, iar ca şedinţa să fie statutară era nevoie de două treimi, adică de 294 de persoane. Pe scurt, Livia Haidu le-a explicat pensionarilor cum stă situaţia însă a fost huiduită de oamenii fostului preşedinte Mircea Marian. Acesta a luat cuvântul şi a încins spiritele, ajungându-se în câteva minute să nu se mai înţeleagă nimeni cu nimeni. Câteva pensionare s-au apucat de cântat, în vreme ce colegii lor îşi aruncau cuvinte grele.

Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris Livia Haidu şi Mircea Marian.

După câteva minute de circ, Livia Haidu, a părăsit sala cu ajutorul bodyguarzilor.