Ultima actualizare: azi, 11:13
Locale

Şedinţă cu scandal și bodyguarzi la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor (VIDEO)

alegeri Asociatia Pensionarilor (22)O şedinţă cu un scandal în toată regula a avut loc astăzi la Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor. Preşedinta interimară, Livia Haidu, alături de conducerea organizaţiei, a pregătit pentru astăzi conferinţa de alegeri a noii conduceri, însă pentru că nu s-au adunat suficienţi membri şedinţa nu a fost statutară, astfel că alegerile nu au mai avut loc. Fostul preşedinte, Mircea Marian, şi-a pregătit reîntoarcerea în fruntea organizaţiei, însă pentru că şedinţa nu s-a mai ţinut acesta, alături de oamenii săi, au huiduit actuala conducere.

Tensiunile au început încă de la intrarea în localul unde au fost programate alegerile. Conducerea Asociaţiei a decis să permită accesul la alegeri doar membrilor care şi-au plătit cotizaţia, astfel că la intrare vârstnicii au fost întâmpinaţi de doi agenţi de pază care au asigurat ordinea pe parcursul şedinţei.

Din cei 441 de membri ai asociaţiei s-au prezentat doar 135, iar ca şedinţa să fie statutară era nevoie de două treimi, adică de 294 de persoane. Pe scurt, Livia Haidu le-a explicat pensionarilor cum stă situaţia însă a fost huiduită de oamenii fostului preşedinte Mircea Marian. Acesta a luat cuvântul şi a încins spiritele, ajungându-se în câteva minute să nu se mai înţeleagă nimeni cu nimeni. Câteva pensionare s-au apucat de cântat, în vreme ce colegii lor îşi aruncau cuvinte grele.

Pentru funcţia de preşedinte s-au înscris Livia Haidu şi Mircea Marian.

După câteva minute de circ, Livia Haidu, a părăsit sala cu ajutorul bodyguarzilor.

 

 

3 comentarii

 1. tânăr degeaba Răspunde

  Ce jale si cu pensionarii astia. Rebuturi ale comunismului. Dacă este o organizație județeană, unde sunt filialele din teritoriu?
  Mircea Marian cum de te-ai însănătoșit asa repede? Ti s-a vindecat dosarul penal?
  Nici baba aia livia nu-i Bună! Trebe alt președinte!

 2. un batran Răspunde

  Cine sint oamenii astia, ce știu ei despre necazurile noastre? Ei au tot chefuito că așa au făcut toată viața. Niste nomenclaturisti ordinari. Jos cu ei și hai să facem o asociatie serioasă, fara bufoni si ticalosi

 3. mirceahais Răspunde

  Parcă Marian ăsta și-a dat demisia, pe motiv ca e grav bolnav. Dar nu are noroc Satmarul sa scape de o asemenea napasta!
  Mai scandalagiilor, voi ma reprezentați pe mine, care am muncit cinstit 45 de ani?
  Trantorilor, aveti energie ca nu ati lucrat una buna niciodată!
  Iar noi amărâții trebuie sa va suportam! mereti dracului cu toții ca sunteti niste papagali nenorociți in frunte cu marian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Şapte instituţii vor trece în subordinea Consiliului Judeţean în urma descentralizării

Şapte instituţii vor trece în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare în urma descentralizării. Preşedintele Adrian Ştef a declarat astăzi...

Închide