PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor la bilanțul Partidei Romilor. Se va semna un nou protocol de colaborare pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale

La invitația conducerii Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a participat la bilanţul activităţilor desfăşurate de către romi în cursul anului trecut, la dezbaterea planurilor pentru acest an şi condiţiile de semnare a unui nou protocol de colaborare cu PSD pe plan local și judeţean. 

Întâlnirea a avut loc vineri, 31 ianuarie, la noul sediu al Partidei Romilor Pro Europa.

Mircea Govor a discutat cu conducerea romilor, semnarea unui nou protocol care prevede colaborarea dintre PSD şi formaţiunile romilor pentru alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din acest an.
“Ştiu foarte bine că romii au nevoie de mai mult respect, de mai multă atenţie, de mai multe politici dedicate integrării, stimulării şi identităţii culturale. Abordarea nu trebuie să fie însă doar una europeană sau naţională, ci şi una locală”, a precizat Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare.
La întâlnire au participat Horvath Ignac, preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor Pro Europa, Rozalia Bondrea  consilier pe probleme ale romilor din cadrul Instituției Prefectului Satu Mare, liderul tinerilor romi din Satu Mare, Zsolt Godzse și reprezentanții comunităților rome din județ.

 Sursa: PSD Satu Mare