PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petre Mureşan: Coica încearcă să dea pâine şi circ, să distragă atenţia de la probleme

Președintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, consideră că prin anunţul privind evacuarea democrat liberalilor din sediu şi prin atacarea acţiunii de control oftalmologic gratuit, primarul Dorel Coica nu face altceva decât „să dea sătmărenilor pâine şi circ” pentru a atrage atenţia de la faptul că nu prea sunt realizări la 20 de luni de mandat.

I-aş aduce aminte respectabilului domn doctor Coica că undeva în 2012 în perioada campaniei electorale domnia sa a umplut tot oraşul Satu Mare cu corturi care nu aveau nici un fel de autorizaţie, deci erau ilegale. Acolo determina glicemia şi făcea ceva consult medical. Ba mai mult, am auzit, nu am date certe şi vă rog să verificaţi, se spune că unii s-au îmbolnăvit de hepatită după acele împunsături în mână. Şi mai mult decât atât, se spune că s-a luat CNP-urile de la acei oameni care au apelat la serviciile firmei respective şi după o perioadă de timp, fără voia lor, s-au regăsit pe listele unor medici renumiţi de familie din Satu Mare. Aşa că s-o lase domnia sa mai moale cu legalitatea, cu ilegalitatea”, a declarat Petre Mureşan, astăzi într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia primarul Dorel Coica se comportă de parcă ar fi în opoziţie nu  la guvernare şi vrea cu orice preţ să le ia sediul din Piaţa Libertăţii, primit în urmă cu 22 de ani. Mureşan îi recomandă primarului Dorel Coica să aloce altor partide spaţii din sediul PSD care e singura clădire de partid din Satu Mare renovată.

Suntem obişnuiţi cu manipularea. Aşa cum am spus, de 20 de luni nu are nici un proiect notabil cu care să iasă în evidenţă. Şi atunci ce face? Încearcă să dea pâine şi circ populaţiei ca să distragă de la adevăratele probleme care le au sătmărenii şi toţi românii de când pe ţara asta a pus mâna hidra USL”, a mai adăugat preşedintele PDL Satu Mare.