Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Petre Mureşan: Coica încearcă să dea pâine şi circ, să distragă atenţia de la probleme

Petre MuresanPreședintele PDL Satu Mare, Petre Mureșan, consideră că prin anunţul privind evacuarea democrat liberalilor din sediu şi prin atacarea acţiunii de control oftalmologic gratuit, primarul Dorel Coica nu face altceva decât „să dea sătmărenilor pâine şi circ” pentru a atrage atenţia de la faptul că nu prea sunt realizări la 20 de luni de mandat.

I-aş aduce aminte respectabilului domn doctor Coica că undeva în 2012 în perioada campaniei electorale domnia sa a umplut tot oraşul Satu Mare cu corturi care nu aveau nici un fel de autorizaţie, deci erau ilegale. Acolo determina glicemia şi făcea ceva consult medical. Ba mai mult, am auzit, nu am date certe şi vă rog să verificaţi, se spune că unii s-au îmbolnăvit de hepatită după acele împunsături în mână. Şi mai mult decât atât, se spune că s-a luat CNP-urile de la acei oameni care au apelat la serviciile firmei respective şi după o perioadă de timp, fără voia lor, s-au regăsit pe listele unor medici renumiţi de familie din Satu Mare. Aşa că s-o lase domnia sa mai moale cu legalitatea, cu ilegalitatea”, a declarat Petre Mureşan, astăzi într-o conferință de presă.

Potrivit acestuia primarul Dorel Coica se comportă de parcă ar fi în opoziţie nu  la guvernare şi vrea cu orice preţ să le ia sediul din Piaţa Libertăţii, primit în urmă cu 22 de ani. Mureşan îi recomandă primarului Dorel Coica să aloce altor partide spaţii din sediul PSD care e singura clădire de partid din Satu Mare renovată.

Suntem obişnuiţi cu manipularea. Aşa cum am spus, de 20 de luni nu are nici un proiect notabil cu care să iasă în evidenţă. Şi atunci ce face? Încearcă să dea pâine şi circ populaţiei ca să distragă de la adevăratele probleme care le au sătmărenii şi toţi românii de când pe ţara asta a pus mâna hidra USL”, a mai adăugat preşedintele PDL Satu Mare.

17 comentarii

  1. satamarean Răspunde

    Foarte bine ca cineva ii da replici acestui derbedeu de primar mincinos care isi bate joc de orasul nostru ,un prost de doi bani,un sudist fara caracter ,oameni ca domnii Muresan,Ratiu ,Giurca Holdis din PDL, precum si domnii Stef si Govor din USL si colegii lor din UDMR il pun la punct pe acest venetic de nepriceput. COICA DEMISIA!!!!!!

  2. satmarean Răspunde

    d-nul petre muresan, nu inseamna daca in statele unite ai curatat toaleta, ca poti sa consideri pe toti satmareni ca sunt fraeri si spalati la creieri, nu uita ca pana in 2012 primavara voi ati condus tara si lati distrus, d-nule petre muresan, considerati ca populatia din satu mare nu judeca si nu realizeaza realitatea???

  3. satmarean Răspunde

    imi cer scuze pt. ce am scris mai sus,sumnt un idiot care sufera de paranoia.scuze,scuze, scuze

    • satmarean Răspunde

      d-nul petre muresan, daca vrei sa iti aperi imaginea, nu scrie innumele altuia, ca suferi cu capul, ca esti idiot, ca suferi de paronoia din cauza ca ai spalat buda in statele unite.

  4. satamarean Răspunde

    Domnul Muresan are perfecta dreptate acest infect de CIOACA nu face nimic util doar apare prin ziare si la betivul de Constantinovici si minte oamenii in continuare,toata lumea s-a lamurit deja cu marele primar inconpetent ….Hoooooo

  5. satmarean Răspunde

    nu mai stiu dwspre ce vorbesc(scriu)ii incurc pe coica cu cioaca si invers..mii de scuze

  6. satmarean Răspunde

    …..vreau (trebuie) sa trec pe la enatescu!

  7. satmarean Răspunde

    ,,,nu ma simt bine, sunt in opozitie.VREAU LA CIOLAN!!!!!!

    • satmarean Răspunde

      d-nul petre muresan, daca vrei sa iti aperi imaginea, nu scrie innumele altuia, ca suferi cu capul, ca esti idiot, ca suferi de paronoia din cauza ca ai spalat buda in statele unite si ca esti la ciolan de 10 ani si profiti in plin de ciolan.

  8. seful vostru Răspunde

    Ani de-a randul am fost condusi de infecti ca UDMR si PDL! Ani de-a randul ne-ati umilit, cand puteati sa aveti realizari si progrese, dar in schimbul increderii va-ti batut joc de oameni in toate felurile, a-ti uitat de Ziua Nationala, a-ti promis scoaterea tarii din criza economica, toate astea au fost promise de niste escroci ca Petre Muresan , Giurca si ceilalti cimpazei nedresati din PDL ! Acum de o perioada a-ti organizat o sesiune de informare a cetatenilor la sediul PDL pe partea oftalmologica, din cate stiu ( fusesem prezent) a-ti incercat sa acaparati membri noi cerandu-le in schimbul consultatiei aderarea la Partidul Cimpanzeilor Satu Mare (PDL). In locul d-voastra domnule Petre Muresan mi-as face niste vizite la psiholog/neurolog impreuna cu toti colegii din PDL ca sa va amintiti ce ati facut timp de aproximativ 10 ani cu orasul , cu judetul si cu tara! Ambarcatiunea Rahova are locuri nelimitate pt toti membri PDL ! ( sursa capitanul Basescu ). In schimbul locurilor el va roaga sa ii acordati acea consultatie gratuita oftalmologica !

  9. satmarean Răspunde

    asai cum spui sefule!!!

  10. victor Răspunde

    cinei gunoiul din foto, unul care a spalat buda in america si a avut relati extra conjugale cu laura bota, care il executa in prezent si il lasa fara sediul partidului. Ce satisfactie ati avut voi PDL-isti cand ati schimbat intre voi clanta de la camera LAUREI, ati simtit gustul… partenerilor anterioare.

  11. emanuel Răspunde

    Mai fraieri, Coic este dusmanul orasului cu toata spaga lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.