PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Romii merg cu PSD Satu Mare la europarlamentare şi prezidenţiale

La sediul  Partidului Social Democrat din Satu Mare a avut loc, marti, 4 februarie 2014, o intalnire a Biroului Permanent Judetean largit cu reprezentatii comunitatilor de rromi din judet.

Scopul principal al intalnirii a fost dezbaterea protocolului de colaborare ce va fi incheiat in cursul saptamanii urmatoare intre PSD Satu Mare si comunitatile de rromi pentru viitoarele alegeri.

La intrunirea cu reprezentantii comunitatilor de rromi din judet au participat presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, presedintele executiv Dorel Coica, secretarul executiv Toma Betea, alaturi de toti primarii PSD din judet.

“Ma bucur sa vad ca s-au adunat intr-un numar atata de mare, lideri ai comunitatilor de rromi din judet, pe care ii rog sa le transmita tuturor celor pe care ii reprezinta, faptul ca PSD militeaza si face eforturi pentru a facilita accesul rromilor la educaţie, la gasirea de locuri de muncă, la asistenţă medicală şi la locuinţe”, a precizat presedintele PSD, Mircea Govor.

Reprezentantii rromilor prezenti in numar mare au declarat la unison ca au incredere si isi doresc sa mearga pe mana PSD-ului la viitoarele alegeri europarlamentare si prezidentiale.

Sursa: Biroul de presa PSD Satu Mare