PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Olimpia dorește să obțină trei punte în meciul cu Minerul Motru

Fotbaliștii formației Olimpia Satu Mare au pornit joi dimineață spre Motru, acolo unde sâmbătă de la ora 13.00 vor disputa meciul etapei a XVII-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației locale CS Mineru Motru.

După cele două partide disputate pe teren propriu, a venit rândul „galben-albaștrilor” să facă prima deplasare din acest retur, de unde vor să se întoarcă cu cele trei puncte puse în joc.

„După cele două etape pe care le-am parcurs anul acesta, țintim cele trei puncte și în acest meci din deplasare. Acesta este obiectivul nostru. Am pornit de astăzi, tocmai pentru ca sâmbătă să privim odihniți meciul”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Reamintin faptul că în partida tur care s-a disputat pe Stadionul Olimpia, scorul a fost 0-0. Formația sătmăreană ocupă în acest moment locul 7 în clasament cu 22 de puncte, iar echipa gazdă, CS Mineru Motru este ocupanta ultimului loc, mai exact locul 12 cu 8 puncte.

Olimpia a făcut deplasare cu următorii jucători: Anca, Șuta, Miron – Lemac, Ene, Bujor, Muntean, Bălău, Iuhas, Villand, Mureșan, Kinczel, Micaș, Svarczkopf, Faur, Prodan, Szalkai, Feier, Roghină, Gavrilescu și Boștină.

Sursa: FC Olimpia 2010 Satu Mare