Ultima actualizare: ieri, 21:32
Locale

Olimpia dorește să obțină trei punte în meciul cu Minerul Motru

olimpia-satu-mare-minerul-motru-(54)Fotbaliștii formației Olimpia Satu Mare au pornit joi dimineață spre Motru, acolo unde sâmbătă de la ora 13.00 vor disputa meciul etapei a XVII-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației locale CS Mineru Motru.

După cele două partide disputate pe teren propriu, a venit rândul „galben-albaștrilor” să facă prima deplasare din acest retur, de unde vor să se întoarcă cu cele trei puncte puse în joc.

„După cele două etape pe care le-am parcurs anul acesta, țintim cele trei puncte și în acest meci din deplasare. Acesta este obiectivul nostru. Am pornit de astăzi, tocmai pentru ca sâmbătă să privim odihniți meciul”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Reamintin faptul că în partida tur care s-a disputat pe Stadionul Olimpia, scorul a fost 0-0. Formația sătmăreană ocupă în acest moment locul 7 în clasament cu 22 de puncte, iar echipa gazdă, CS Mineru Motru este ocupanta ultimului loc, mai exact locul 12 cu 8 puncte.

Olimpia a făcut deplasare cu următorii jucători: Anca, Șuta, Miron – Lemac, Ene, Bujor, Muntean, Bălău, Iuhas, Villand, Mureșan, Kinczel, Micaș, Svarczkopf, Faur, Prodan, Szalkai, Feier, Roghină, Gavrilescu și Boștină.

Sursa: FC Olimpia 2010 Satu Mare            

Un comentariu

  1. suporter fraier Răspunde

    Poate cumpara sisi si acest meci,ce nu stiti? In atentia dna:regele cafelei din satu mare silaghi stefan esta cel mai mare blatuitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Cele mai reuşite proiecte de arhitectură, expuse la Satu Mare

Muzeul Județean de Istorie Satu Mare va prezenta vineri, 14 martie, vernisajul a două expoziții, Premiile Bienalei de Arhitectură Transilvania...

Închide