PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident la intrare în Odoreu. Două persoane au fost rănite (FOTO)

UPDATE Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, şoferul unui autoturism Dacia, în vârstă de 60 de ani, pensionar, conducând  sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire’’ intrand  în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 32 de ani, din localitatea Apa.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 26 de ani, pasageră in autoturismul Audi şi a şoferului autoturismului Dacia.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto de 60 ani, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge.

Vineri, 20,00 –  Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc astăzi la intrarea în comuna Odoreu.

Conform primelor informaţii, şofer unui autoturism nu a oprit la Stop şi când a intrat pe drumul naţional care traversează comuna a fost lovit. Unul dintre autoturisme a fost proiectat în staţia de autobuz şi a avariat-o.  În urma evenimentului, două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţia a demarat o anchetă, a efectuat măsurători la faţa locului pentru stabilirea vinovatului şi circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.