Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident la intrare în Odoreu. Două persoane au fost rănite (FOTO)

accident-odoreu-(6)

UPDATE Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, şoferul unui autoturism Dacia, în vârstă de 60 de ani, pensionar, conducând  sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire’’ intrand  în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat de 32 de ani, din localitatea Apa.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 26 de ani, pasageră in autoturismul Audi şi a şoferului autoturismului Dacia.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto de 60 ani, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sânge.

Vineri, 20,00 –  Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc astăzi la intrarea în comuna Odoreu.

Conform primelor informaţii, şofer unui autoturism nu a oprit la Stop şi când a intrat pe drumul naţional care traversează comuna a fost lovit. Unul dintre autoturisme a fost proiectat în staţia de autobuz şi a avariat-o.  În urma evenimentului, două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţia a demarat o anchetă, a efectuat măsurători la faţa locului pentru stabilirea vinovatului şi circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.