PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Duminică s-au produs 4 accidente de circulaţie

Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident mortal de circulaţie şi la alte 3 accidente în care victimele au fost rănite uşor.  

Aseară în jurul orei 23,00 la ieşirea din municipiul Satu Mare spre Carei s-a produs un accident mortal de circulaţie. Poliţiştii rutieri sătmăreni s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul, un pensionar în vârstă de 65 de ani, care în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, fără a purta îmbracăminte cu elemente reflectorizante, a fost accidentat de un autoturism marca Ford condus de un tânăr de 26 de ani. Din nefericire urmările accidentului au fost tragice , pietonul a decedat. Autoturismul se deplasa din direcţia Satu Mare în direcţia Carei , iar pietonul se deplasa în aceiaşi direcţie . Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului la un accident produs pe raza localităţii Agrişul Nou. Un copil de 5 anişori, din Micula , care fiind lăsat nesupravegheat a traversat partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost accidentat de un autoturism marca VW condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani.Din fericire  minorul a fost rănit uşor. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Pe raza localităţii Odoreu poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit, ieri după-amiază la un accident . Un bărbat de 37 de ani din Medieşu Aurit conducând un autoturism marca VW pe strada Republicii din localitatea menţionată  fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire a intrat în coliziune cu un alt autoturismul tot marca VW , condus în aceiaşi direcţie de mers , de către o studentă de 20 de ani, care e executat o manevră de schimbare a direcţiei de mers spre stânga fără a se asigura corespunzător. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unei tinere de 25 de ani, pasageră în autoturismul condus de studentă. Ambii conducători auto au fost testaţi, rezultatele fiind negative, le- au fost recoltate probe biologice de sânge.

Un alt accident s-a produs aseară pe DJ 196, la ieşire din localitatea Supuru de Jos. Oamenii legii care au intervenit au stabilit că un conducător auto , în vârstă de 29 de ani, din Giorocuta, a condus autoturismul marca Seat , înmatriculat în Franţa şi circulând pe sensul opus de mers a intrat în coliziune cu autourismul marca Fiat condus regulamentar din sens opus de către George M., de 22 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto nevinovat şi avarierea autoturismelor. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.