Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Duminică s-au produs 4 accidente de circulaţie

accidentPoliţiştii rutieri au intervenit la un accident mortal de circulaţie şi la alte 3 accidente în care victimele au fost rănite uşor.  

Aseară în jurul orei 23,00 la ieşirea din municipiul Satu Mare spre Carei s-a produs un accident mortal de circulaţie. Poliţiştii rutieri sătmăreni s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul, un pensionar în vârstă de 65 de ani, care în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, fără a purta îmbracăminte cu elemente reflectorizante, a fost accidentat de un autoturism marca Ford condus de un tânăr de 26 de ani. Din nefericire urmările accidentului au fost tragice , pietonul a decedat. Autoturismul se deplasa din direcţia Satu Mare în direcţia Carei , iar pietonul se deplasa în aceiaşi direcţie . Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului la un accident produs pe raza localităţii Agrişul Nou. Un copil de 5 anişori, din Micula , care fiind lăsat nesupravegheat a traversat partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost accidentat de un autoturism marca VW condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani.Din fericire  minorul a fost rănit uşor. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Pe raza localităţii Odoreu poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit, ieri după-amiază la un accident . Un bărbat de 37 de ani din Medieşu Aurit conducând un autoturism marca VW pe strada Republicii din localitatea menţionată  fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire a intrat în coliziune cu un alt autoturismul tot marca VW , condus în aceiaşi direcţie de mers , de către o studentă de 20 de ani, care e executat o manevră de schimbare a direcţiei de mers spre stânga fără a se asigura corespunzător. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a unei tinere de 25 de ani, pasageră în autoturismul condus de studentă. Ambii conducători auto au fost testaţi, rezultatele fiind negative, le- au fost recoltate probe biologice de sânge.

Un alt accident s-a produs aseară pe DJ 196, la ieşire din localitatea Supuru de Jos. Oamenii legii care au intervenit au stabilit că un conducător auto , în vârstă de 29 de ani, din Giorocuta, a condus autoturismul marca Seat , înmatriculat în Franţa şi circulând pe sensul opus de mers a intrat în coliziune cu autourismul marca Fiat condus regulamentar din sens opus de către George M., de 22 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto nevinovat şi avarierea autoturismelor. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Un comentariu

  1. Marina Răspunde

    Yes, desktop! Have urepadgd terrible Vista to Windows 8 It would be good to have a touch-screen, using Windows 8, but anyway it is much more pleasant to compare with Vista! It looks light, fast in loading and restart, and an interface has something similar to Android, to smart phones. Well, Windows 7 is also good. But never buy Vista!! (btw, in Latvian the word vista means hen )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Câine de rasa Labrador pierdut în zona Titulescu

S-a pierdut un câine în Satu Mare, de rasa Labrador, de culoare aurie și răspunde la numele MAX. Câinele are...

Închide