PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor despre alegerile din Colegiul 2: Noi susţinem candidatul de sub sigla cu trei trandafiri!

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat astăzi, într-o conferință de presă, că luni, 14 aprilie, va fi anunțat candidatul pentru postul de deputat în colegiul 2, acesta fiind membru de partid.

Govor a făcut această declarație pentru a clarifica unele zvonuri care circulă în ultimele zile, potrivit cărora PSD Satu Mare ar urma să susţină candidatul altui partid.

„Luni o să fac conferinţă de presă şi o să anunţăm candidatul pentru Colegiul 2 la Camera Deputaţilor. Doresc să înţeleagă, pentru cei care n-au înţeles până acum, că partidul nostru nu este un partid de binefacere, este un partid care-şi promovează propriile valori şi candidaţii noştri. Se vehicula în stânga în dreapta că noi susţinem pe nu ştiu cine. Noi susţinem candidatul care candidează pe sigla asta mare cu trei trandafiri. Ăştia îmi plac mie. Eu n-am altceva. Deci, cine va candida pe trei trandafiri va fi candidatul nostru”, a declarat Govor.

În cadrul conferinţei, Mircea Govor a ţinut să facă unele comentarii cu privire la PDL şi PMP.

„Am văzut că în ultimul timp se agită viaţa politică din Satu Mare, sunt unele partide care acum înfloresc ca şi ciupercile după ploaie. S-o spart PDL-ul, s-a împărţit în două. PDL-ul a început să facă pui şi a făcut pui tot Băsiști. Ce se naște din pisică șoareci mănâncă. Am văzut lansarea cu surle și trâmbițe la un partid care și-a schimbat culoarea. Să nu uite populația din Satu Mare că sunt aceiași oameni care au tăiat salariile, care au tăiat pensiile și care și-au bătut joc de populație”, a mai spus Govor.