PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor: În doi ani Satu Mare a primit mai mulţi bani decât în ultimii 24

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că în ultimii doi ani judeţului Satu Mare i-a fost alocată o sumă mai mare decât în ultimii 24 de ani, mulţumită guvernului Ponta.

Liderul social-democrat şi-a început conferinţa exprimându-şi convingerea că Ciprian Ardelean va deveni deputat în colegiul 2.

Organizația noastră este cea mai puternică, cea mai bine organizată şi sunt ferm convins că vom avea rezultate bune. Îl avem pe Ciprian Ardelean, colegul meu din Consiliul Judeţean şi viitor deputat în Parlamentul României. Am mare încredere că pe data de 25 mai, seara, vom sărbători victoria lui, aici, la sediul partidului. Nu-mi rămâne decât să fiu foarte încrezător în electoratul sătmărean, va şti să aleagă şi să facă diferenţa între vorbe şi fapte, pentru că faptele se văd, rezultatele rămân, iar vorbele le suflă vântul. Am văzut candidaţii celorlalte partide, dar după părerea mea, de departe se poate vedea că cel mai de valoare candidat este cel al nostru, Cipri Ardelean”, a spus liderul PSD.

Govor a subliniat faptul că de-a lungul timpului, PSD a fost alături de alegători, de cetăţenii din municipiul Satu Mare, activitatea primarului Dorel Coica făcând cinste partidului. De asemenea, din calitatea sa de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Govor s-a declarat preocupat de infrastructura şi problemele oamenilor din mediul rural.

Sătmărenii să aibă mare încredere în Guvernul Ponta pentru că se văd deja primele semne de guvernare după doi ani de guvernare. Este mare diferenţă între dezastrul care l-a lăsat guvernul Boc şi cât a trebuit să repare guvernul Ponta de pe urma dânşilor şi ceea ce se realizează în infrastructură. O spun pentru că sunt direct implicat în funcţia pe care o am în Consiliul Judeţean şi toţi banii care au venit în judeţul Satu Mare în ultimul timp au provenit prin PNDL, de la Ministerul Dezvoltării, prin vicepremierul Liviu Dragnea, sume care au fost mai mari decât toţi banii primiţi în ultimii 24 de ani de către judeţul Satu Mare. Deci numai într-un an s-a depăşit suma alocată de-a lungul timpului, începând cu anii1990, pentru judeţul Satu Mare”, a mai punctat Govor.

Potrivit acestuia, politica guvernului Ponta este de a dezvolta infrastructura din judeţele ţării şi implicit din Satu Mare, de a asigura bunăstarea populaţiei, de a mări pensiile, salariile.

Totodată, Mircea Govor a anunţat în mod oficial că duminică la Sâmbra Oilor vor participa primul ministru Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Candidatul PSD în Colegiul 2, Ciprian Ardelean, i-a criticat pe unii dintre contracandidaţi care şi-au deja campania electorală.

Eu şi colegii mei vom fi fair play, aşa cum am fost de la început. Am dorit să fiu în faţa dumneavoastră pentru a critica începutul mascat al campaniei electorale pentru alegerile din colegiul 2 de către unii contracandidaţi, cu precizarea că noi nu vom face acest aspect şi pentru a saluta prezenţa conducerii centrale a PSD în Satu Mare”, a mai spus Ardelean.