PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD Satu Mare a oferit pachete pensionarilor în Joia Mare

Conducerea Partidului Social Democrat Satu Mare a oferit pensionarilor pachete cu produse alimentare, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în această zi cunoscută creștinilor ca fiind Joia Mare.

La această acțiune caritabilă au participat peste 150 de pensionari de la Asociația Județeană a Pensionarilor Satu Mare, cărora conducerea PSD le-a mai pregătit și o masă aniversară. Alături de președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, au mai participat viceprimarul Radu Roca, președinta Organizației Județene de Femei a PSD Satu Mare, Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD, Raul Băbţan și președintele Asociației Județene a Pensionarilor Sociali Democrați, Aurel Vașvari.

La inițiativa mea și a colegilor mei am dorit să fim astăzi împreună pentru a vă oferi o mică atenție înainte de Sfintele Sărbători de Paște. Vă mulțumesc pentru faptul că existați, am un respect deosebit față de dumneavoastră și pentru tot ce ați făcut de-a lungul vieții. Și părinți mei sunt pensionari și știu ce înseamnă să fii pensionar în România. Viață lungă, să fiți sănătoși și să vă bucurați de sărbători alături de familiile dumneavoastră”, a declarat Mircea Govor.

Membrii PSD Satu Mare au pregătit peste 150 de pachete cu produse alimentare, inclusiv șuncă și cârnați, urmând ca în zilele următoare să fie dăruite și surprize dulci celor mici din Satu Mare.