PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tineretul Social Democrat din nord vestul ţării s-a întâlnit la Valea Măriei (FOTO)

Tineretul Social Democrat din Nord Vestul României s-a întâlnit astăzi la Complexul Valea Mariei din localitatea Vama, eveniment organizat de TSD Satu Mare, la care au participat 350 de tineri ai acestei organizați.

Au fost prezenți președintele TSD, Mihai Sturzu, președintele TSD Satu Mare Raul Băbțan, deputatul Octavian Petric, primarul orașului Negrești Oaș si vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD), Aurelia Fedorca și președinții de tineret ai organizațiilor județene din Nord-Vest: Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj Napoca, Bihor şi Sălaj.

Scopul acestei întâlniri a fost unul de încurajare și pregătire a tinerilor care fac parte din această organizație pentru campania electorală care urmează. Președintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, le-a vorbit participanţilor despre importanța și rolul pe care îl are această întâlnire.

”Această întâlnire are un rol de a mobiliza echipele noastre pentru campania electorală care ne bate la ușă, și ne referim la cea pentru europarlamentari. Eu sunt convins că TSD-ul, ca organizație internă a Partidului Social Democrat,  poate să aducă un milion de voturi partidului nostru și al alianței din care noi facem parte. Avem oameni excepționali și foarte bine pregătiți, tineri care au profesii din întregul spectru al profesiilor și am foarte mare încredere în colegii mei. Eu sunt aici să mă țin de promisiunea pe care am făcut-o în octombrie anul trecut și mă bucur că aceste regionale sunt tot mai frumoase”, a declarat președintele TSD, Mihai Sturzu.

Președintele TSD este încrezător, specificând că anul acesta este șansa generației TSD de a duce România pe un drum bun și bineînțeles de a o conduce.

”Pentru ca noi să fim generația care duce România pe un drum bun zece ani de acum înainte, anul acesta, 2014, este șansa noastră. De felul în care lucrăm în acest an  și modul în care ne implicăm în viața politică, socială a țări noastre, vom ști dacă zece ani de acum înainte România va prospera. La toamnă va fi totul sau nimic, la europarlamentare și vom ști clar dacă noi împreună vom avea zece ani în care vom putea crește frumos în ţara noastră sau vom avea zece ani în care România va merge în jos pe drumul pe care Traian Băsescu o conduce”, a mai declarat Mihai Sturzu.

Totodată, în această ședință, s-au mai discutat problemele cu care se confruntă organizațiile din regiune și pregătirea mesajului pe care îl vor avea în campania electorală.

Președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan, a anunţat că în perioada care urmează  va organiza un eveniment unde vor participa o mie de tineri.

” În perioada care urmează  vom organiza un eveniment cu o mie de tineri cărora le vom înmâna carnete de membru, la eveniment este invitat și prim-ministrul Victor Ponta care a și confirmat cu prezența. Evenimentul va avea loc la mijlocul campaniei electorale. Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, se bazează și mizează foarte mult pe tinerii pe care îi avem în organizația de tineret”, a declarat președintele TSD Raul Băbțan

TSD Satu Mare și-a mai propus în viitorul apropiat să înființeze un ONG orientat spre tineret, pentru a desfășura anumite evenimente și în afara campaniilor electorale.

După ședință, membri acestei organizații au sărbătorit împreună în incinta complexului Valea Măriei.