Ultima actualizare: azi, 20:53
DRM
Locale

Tineretul Social Democrat din nord vestul ţării s-a întâlnit la Valea Măriei (FOTO)

tsd-valea-mariei-satu-mare-(15)Tineretul Social Democrat din Nord Vestul României s-a întâlnit astăzi la Complexul Valea Mariei din localitatea Vama, eveniment organizat de TSD Satu Mare, la care au participat 350 de tineri ai acestei organizați.

Au fost prezenți președintele TSD, Mihai Sturzu, președintele TSD Satu Mare Raul Băbțan, deputatul Octavian Petric, primarul orașului Negrești Oaș si vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD), Aurelia Fedorca și președinții de tineret ai organizațiilor județene din Nord-Vest: Maramureș, Bistrița Năsăud, Cluj Napoca, Bihor şi Sălaj.

Scopul acestei întâlniri a fost unul de încurajare și pregătire a tinerilor care fac parte din această organizație pentru campania electorală care urmează. Președintele Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, le-a vorbit participanţilor despre importanța și rolul pe care îl are această întâlnire.

”Această întâlnire are un rol de a mobiliza echipele noastre pentru campania electorală care ne bate la ușă, și ne referim la cea pentru europarlamentari. Eu sunt convins că TSD-ul, ca organizație internă a Partidului Social Democrat,  poate să aducă un milion de voturi partidului nostru și al alianței din care noi facem parte. Avem oameni excepționali și foarte bine pregătiți, tineri care au profesii din întregul spectru al profesiilor și am foarte mare încredere în colegii mei. Eu sunt aici să mă țin de promisiunea pe care am făcut-o în octombrie anul trecut și mă bucur că aceste regionale sunt tot mai frumoase”, a declarat președintele TSD, Mihai Sturzu.

Președintele TSD este încrezător, specificând că anul acesta este șansa generației TSD de a duce România pe un drum bun și bineînțeles de a o conduce.

”Pentru ca noi să fim generația care duce România pe un drum bun zece ani de acum înainte, anul acesta, 2014, este șansa noastră. De felul în care lucrăm în acest an  și modul în care ne implicăm în viața politică, socială a țări noastre, vom ști dacă zece ani de acum înainte România va prospera. La toamnă va fi totul sau nimic, la europarlamentare și vom ști clar dacă noi împreună vom avea zece ani în care vom putea crește frumos în ţara noastră sau vom avea zece ani în care România va merge în jos pe drumul pe care Traian Băsescu o conduce”, a mai declarat Mihai Sturzu.

Totodată, în această ședință, s-au mai discutat problemele cu care se confruntă organizațiile din regiune și pregătirea mesajului pe care îl vor avea în campania electorală.

Președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan, a anunţat că în perioada care urmează  va organiza un eveniment unde vor participa o mie de tineri.

” În perioada care urmează  vom organiza un eveniment cu o mie de tineri cărora le vom înmâna carnete de membru, la eveniment este invitat și prim-ministrul Victor Ponta care a și confirmat cu prezența. Evenimentul va avea loc la mijlocul campaniei electorale. Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, se bazează și mizează foarte mult pe tinerii pe care îi avem în organizația de tineret”, a declarat președintele TSD Raul Băbțan

TSD Satu Mare și-a mai propus în viitorul apropiat să înființeze un ONG orientat spre tineret, pentru a desfășura anumite evenimente și în afara campaniilor electorale.

După ședință, membri acestei organizații au sărbătorit împreună în incinta complexului Valea Măriei.

18 comentarii

 1. Bet Răspunde

  Of cind o sa scapam de comunism 🙁

  • nelson Răspunde

   Canta la alta masa.

  • eugen serban(cheudeanu) Răspunde

   Sa va fie voua rusine cei ce vorbiti de comunism si habar nu aveti,cine si ce sa facut in vremea comunista,banditi,hoti si talhari sunt in toate partidele politice din romania,nu vor fi instare sa faca nici odata aceti capitaliti de banditi,hoti,talhari ce a facut sOCIALISMUL INvremea comunista,acum nu avem decat o platforma program toate partidele existente,distruge sa poti conduce,si cum am avut parte numai de banditi,hoti si talhari sa vad rezultatele,nu mai bagati comunismul in oala banditilor si hotilor,am fost 4 milioane de membri de partid,iar in utc.2,6 milioane,nu stiu cati pionerii,soimi ai patriei,toti sunte-m comunisti,daca tragem linie.

  • eugen serban(cheudeanu) Răspunde

   Sa va fie voua rusine cei ce vorbiti de comunism si habar nu aveti,cine si ce sa facut in vremea comunista,banditi,hoti si talhari sunt in toate partidele politice din romania,nu vor fi instare sa faca nici odata aceti capitaliti de banditi,hoti,talhari ce a facut SOCIALISMUL in vremea Comunista,acum nu avem decat o platforma program toate partidele existente,distruge sa poti conduce,si cum am avut parte numai de banditi,hoti si talhari sa vad rezultatele,nu mai bagati comunismul in oala banditilor si hotilor,am fost 4 milioane de membri de partid,iar in utc.2,6 milioane,nu stiu cati pionerii,soimi ai patriei,toti sunte-m comunisti,daca tragem linie.

 2. mihai Răspunde

  intalnirea lipitorilor de afişe din nord vestul româniei

  • Daniel Răspunde

   Lipitori de afise? Consider ca tinerii nu sunt lipitori de afise. Voi sunteți doar câțiva frustrați de la alte partide pe aici!!!

   • mihai Răspunde

    doar pentru ca cineva nu are aceeasi parere cu voi deja esti frustrat sa va fi ruşine comuniştilor

   • mihai Răspunde

    intalnirea de lucru a lipitorilor de afişe de nord vest. cobor mircea pregăteşte lipitori de afişe pentru următoarele alegeri

 3. gafa Răspunde

  Bairam pe bani publici ?

 4. t Răspunde

  Felicitări presedintelui Raul Băbţan si tinerilor de la Satu Mare pentru organizare si gazduire! Ne-am simțit foarte bine la voi! PS: TSD Salaj!

 5. satmarean Răspunde

  Viitorii corupti s-au intalnit la Satu Mare! Cat de naiv,dar si de prost trebuie sa fi sa servesti psd? Un partid profund corupt(in fiecare zi cade cate un ,,intelept,,),antieuropean,dar si al nemuncii! Jos,jos,jos psd!!! FORTA PDL!!!!!!!!!

 6. cineva Răspunde

  Chef si voie buna, asta stiu, atat, asta este scopul acestor intalniri, nimic altceva1

 7. x-men Răspunde

  X-men Revine : Breaking News -> Frustratii din PDL/PMP aka. Partidul lui Maimutica , a reusit intr-un final sa invete sa citeasca ziarul on-line , dar in schimb nu au bagat la bibilica ca li s-au cam terminat jocurile murdare , care de 10 ani de zile le-au facut in ROMANIA !

 8. eugen serban(cheudeanu) Răspunde

  Buna fratilor,atatea partide cate sau constituit pt. interese personal.de grup,nu credeti ca daca avem costituita,As.Disponibilizatilor si Saracilor din Romania,ar trebui sa constituim ,,PARTIDUL DISPONIBILIZATILOR SI SARACILOR DIN ROMANIA,,nu crede-ti ca ar putea fi o forta in ROMANIA?
  sanatate si sarbatori pascale cat se pot de linistite si frumoase,alaturi de cei dragi voua

 9. eugen serban(cheudeanu) Răspunde

  Vreau sa va mai anunt pe cei di politica Romanesca,de acel partid al romilor,nu va faceti probleme,este partidul luat din ACDR,care sa dus la fund,nu mai au organizatii la nivel de judete,nu mai prostesc lumea,iar ciaba,nu reprezinta decat menbri familiei,nici acei nu sunt de acord cu ei,nu credeti ca a castigat ceva M P.50-100 DE VOTURI

 10. alava Răspunde

  strabunicul acestui partid este PCR, iar bunicul e Frontul Salvarii Nationale.

 11. Eugen Serban Răspunde

  MAI ciupercarilor in vremea comunista erau 3 scoli politice,dar sa facut politica,voi ce faceti,de la care profesor a-ti invatat sa furati mai mult,asta suna pt. toata clasa plitica de banditi din romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Festivalul Vinului va avea loc în 12 aprilie, în Piața 25 Octombrie

În perioada 07.04.2014 – 08.04.2014, în sala de protocol a Consiliului Judeţean Satu Mare va avea loc înscrierea pentru „Concursul...

Închide