PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tinerii Social-Democraţi au plantat puieţi în cartierul Carpaţi II

Organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat au ales ca şi de această dată să se implice în mod activ în protejarea mediului înconjurător. În cursul zilei de marţi, 8 aprilie, tinerii social-democraţi, împreună cu organizaţiile locale a PSD, au plantat mai mulţi puieţi în cartierul Carpaţi II din Municipiul Satu Mare.

Colegii mei, social-democraţi doresc să se implice activ în comunitatea din care fac parte. Avem tineri valoroşi în organizaţia municipală, care înţeleg importanţa implicării în aceste proiecte“, a declarat Ionuţ Bujor, preşedintele Organizaţiei Municipale de tineret a PSD.

Doresc să mai precizez faptul, că nu este prima dată când noi, tinerii social-democraţi sătmăreni ne angajăm într-un astfel de demers, de-a lungul timpului am mai plantat în repetate rânduri copaci, în diferite zone-cheie din municipiul Satu Mare“, a conchis Ionuţ Bujor, preşedintele TSD Municipiu.

La acţiune au luat parte, Raul Băbţan, preşedintele TSD Satu Mare, Ionuţ Bujor, preşedintele TSD Municipiu, Darie Cristinel, preşedintele organizaţiei locale, alături de mai mulţi membri PSD din cartierul Carpaţi II.

Sursa: TSD Satu Mare