PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

1 Mai cu muncă la PSD

Cu ocazia zilei de 1 Mai, Organizatia Municipala a PSD Satu Mare, cu dedicarea totala a TSD si a catorva membre OFSD, au organizat o actiune de ecologizare la Taberele Scolare din municipiu.

Tinand cont de faptul ca la Taberele Scolare se organizeaza activitati extrascolare, de catre elevii si tinerii din Satu Mare si nu numai, PSD a considerat ca este momentul sa ofere sprijin DJTS-ului pentru ecologizarea curtii intinse pe o suprafata de 2 ha.

S-a tuns iarba, s-au zugravit copacii si dalele de delimitare a trotuarelor, s-au maturat zonele betonate iar la terminare s-a servit o cafea si un pahar de suc. Tinerii sociali democrati au dat dovada inca odata ca sunt interesati de lucrurile bine facute, de curatenia si locurile dedicate tinerilor, iar harnicia lor a fost apreciata si de presedintele PSD Mircea Govor, de primarul orasului dr.Dorel Coica dar si de viceprimarul dr. Radu Roca, care au muncit cot la cot cu echipa tanara.

Cu aceasta ocazie PSD Satu Mare ureaza tuturor locuitorilor din municipiul si din judetul Satu Mare, un 1mai cu multa buna-dispozitie si un weekend pe masura!

Sursa: PSD Satu Mare