PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adeziunea lui Tăriceanu la PNL Satu Mare. Procesul verbal de primire în PNL

Cererea de adeziune a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la PNL Satu Mare, la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost publicată de stiripesurse.ro.

Site-ul de ştiri a publicat şi procesul verbal al şedinţei Biroului Teritorial Satu Mare.

În vreme ce Tăriceanu declară că este membru PNL, preşedintele partidului, Crin Antonescu, susţine că acesta nu este membru, că cererea sa de adeziune ar fi acceptată ilegal.

“Nu este înscris legal, statutar, pentru că o prevedere extrem de explicită a statutului spune că un cetățean se poate înscrie în PNL — și îi așteptăm pe toți cetățenii, chiar mulți s-au înscris în ultimele zile — la organizația din localitatea pe raza căreia domiciliază sau în care are serviciul. Nu este cazul, dl Tăriceanu nu domiciliază acolo. Și acolo s-a procedat ilegal. Grupuri de oameni apropiați lui Ovidiu Silaghi după 20 de ani de conducere de către Ovidiu Silaghi a acestei organizații, o majoritate dintre aceștia s-au strâns, dânșii susțin un candidat PSD, Silaghi fiind candidat PSD. Singurul lucru care contează nu este nici că dl Tăriceanu face atâtea piruete de i se văd desuurile roșii și subțiri, contează că în Satu Mare alegătorii liberali, o mână de primari sunt în acest moment trișați pe față “, a declarat Antonescu, la Realitatea Tv.

Preşedintele PNL le-a mai cerut liberalilor sătmăreni să aibă răbdare că după europarlamentare va fi numită o conducere statutară.

Vezi: adeziune-CPT

Vezi: proces-verbal