Ultima actualizare: azi, 17:10
Locale

Adeziunea lui Tăriceanu la PNL Satu Mare. Procesul verbal de primire în PNL

proces pnlCererea de adeziune a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la PNL Satu Mare, la invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a fost publicată de stiripesurse.ro.

Site-ul de ştiri a publicat şi procesul verbal al şedinţei Biroului Teritorial Satu Mare.

În vreme ce Tăriceanu declară că este membru PNL, preşedintele partidului, Crin Antonescu, susţine că acesta nu este membru, că cererea sa de adeziune ar fi acceptată ilegal.

“Nu este înscris legal, statutar, pentru că o prevedere extrem de explicită a statutului spune că un cetățean se poate înscrie în PNL — și îi așteptăm pe toți cetățenii, chiar mulți s-au înscris în ultimele zile — la organizația din localitatea pe raza căreia domiciliază sau în care are serviciul. Nu este cazul, dl Tăriceanu nu domiciliază acolo. Și acolo s-a procedat ilegal. Grupuri de oameni apropiați lui Ovidiu Silaghi după 20 de ani de conducere de către Ovidiu Silaghi a acestei organizații, o majoritate dintre aceștia s-au strâns, dânșii susțin un candidat PSD, Silaghi fiind candidat PSD. Singurul lucru care contează nu este nici că dl Tăriceanu face atâtea piruete de i se văd desuurile roșii și subțiri, contează că în Satu Mare alegătorii liberali, o mână de primari sunt în acest moment trișați pe față “, a declarat Antonescu, la Realitatea Tv.

Preşedintele PNL le-a mai cerut liberalilor sătmăreni să aibă răbdare că după europarlamentare va fi numită o conducere statutară.

Vezi: adeziune-CPT

Vezi: proces-verbal

7 comentarii

 1. pnl Răspunde

  ati lasat pnl-ul satu mare pe mina acestor ticalosi, acesta este rezultatul

 2. liberal Răspunde

  religia catolica…adica este maghiar pur sange ca in romania este doar religie romanocatolica si grecocatolica iar el a scris ca e catolic termen folosit de cetatenii maghiari…ca nu degeba prima vizita ca premier a facut la budapesta unde s-a si casatorit cu ioana

 3. Democrat Răspunde

  In Satu Mare partidele nu isi respecta doctina.O SILAGHI mare liberal se inscrie in P S D partid de stanga oare penru ce…….? Govor mare social democratLiderul p s d SATU MARE acepta inscrierea, Oare de ce? Nu evorba de interese? Daca nu castga Silaghi, Govor isi da demisia? Daca castiga Silaghi si se reinscrie in P N L e casigul PSD? Sa lasal Govor sa fie folosit ca instrument? DES FOLOSITA EXPRESIE ,,PRIETENUL MEU”SA FIE CAUZA? PANA CAND?

 4. Ioan Damian Răspunde

  ATI AJUNS SA VA BATETI JOC DE VOI. VAI VOUA CELOR MULTI DIN PNL.NUI LASATI SA-SI BATA JOC DE VOI DRAGI ROMINASI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.