PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ştef despre dizolvarea PNL Satu Mare: Mi se pare caraghios!

Preşedintele filialei municipale a PNL Satu Mare, Adrian Ştef, a catalogat drept caraghioasă decizia de dizolvare a organizaţiei judeţene a PNL Satu Mare, subliniind că demiterea a fost făcută de o structură care tocmai anunţase că demisionează. În aceste condiţii, demiterea organizaţiei este una „caraghioasă”, Ştef considerând totodată că motivul real ar fi primirea lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, şi nicidecum rezultatul slab de la alegeri.

Mi se pare caraghios ca biroul naţional să îşi dea demisia şi apoi să mă demită pe mine. Deocamdată aşteptăm, nu am primit nicio decizie”, a spus Ştef.

Ştef a precizat că la nivel de judeţ s-a făcut o campanie PNL – PSD pentru susţinerea lui Ovidiu Silaghi, candidat din partea Alianţei PSD-UNPR-PC și nicidecum nu a cerut nimănui să nu voteze cu PNL.

Referitor la noul preşedinte interimar, Ştef a spus că aceasta este surpriza anunţată de Dan Diaconescu în urma alegerilor din 25 mai, şi anume pierderea mandatului de deputat dar câştigarea PNL Satu Mare din moment ce Romeo Nicoară şi-a obţinut mandatul de deputat din partea PP-DD, după care a revenit la PNL.