PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Andreea Paul: Liberali sătmăreni, nu omorâți dreapta în Satu Mare! Silaghi nu va mai fi deputat. A trădat sătmărenii. A trădat liberalii

andreea paul, ileana blidarReprezentanții dreptei în Satu Mare, militanții și simpatizanții Partidului Democrat Liberal, sătmăreni care nu au pus și nu vor pune niciodată ștampila de vot în favoarea PSD, trag cinci semnale de alarmă:

1. Politica de dreapta în Satu Mare este sub asediul trădării, sub asediul mafiei roșii. Silaghi, Ștef, Tăriceanu și unii primari s-au parcat în curtea PSD. Asta se numește trădare în interes pur personal, fără nicio legătura cu interesele și nevoile sătmărenilor. Proiectul USL este mort, iar mortul nu se întoarce de la groapă. Minciuna e minciună. Trădarea e trădare. PNL este un partid istoric care nu își poate trăda calea oricâți trădători ar avea.

2. PSD-ul lui Ponta este mult mai nociv și mai toxic decât PSD-ul lui Iliescu. Județul nostru, condus de socialiști, este mult mai corupt și mai sărac decât județele conduse de gospodari de dreapta. PSD va fi beneficiarul principal la redistribuirea voturilor tuturor partidelor care nu fac pragul electoral de 5 procente la europarlamentare. Este vorba de FC si PMP. 

3. Se pregătesc abuzuri de proporții in ziua votului. Sătmăreni, nu vă lăsați cumparați! Nu vă vindeți viitorul pentru câțiva firfirei! Bucuria de moment pentru un câștig mic va fi plătit scump prin taxe, furt și nepăsare mulți ani de aici înainte. Ați mai trăit-o. Nu vă lăsați păcăliți. Ajutați-vă vecinii să iasă la vot și să voteze liber. Cu cât ies mai mulți sătmăreni la vot, cu atât este mai corectă reprezentarea politică a județului nostru.

4. Instituțiile publice ale statului conduse de socialiști sunt complet blocate de campania electorală. Funcționarilor publici și pădurarilor le este condiționată păstrarea locului de muncă cu susținerea politică și ținte clare de voturi aduse duminică la urnă. Se organizează festivaluri si premieri din banul public, adică din taxele plătite de sătmăreni, cu scop pur electoral, în favoarea candidatului PSD și în numele Consiliului Județean. Medieșu Aurit, Satu Mare, Țara Oașului sunt doar câteva exemple. Primîria Satu Mare nu a avizat concertul Ilenei Blidar, dar mâine organizează un mega concert în Parcul din Micro17 în sprijinul lui Silaghi, deși cu toții știm că el e stană de piatră, fără sentimente și bucurii. 

5. Democrația riscă să fie demolată în Satu Mare. Oameni de dreapta, vă chem să apărăm dreapta și să construim zid în fața mafiei roșii. 

Andreea PAUL
Prim-Vicepreședinte al PDL,
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE

 

Exit mobile version