Ultima actualizare: azi, 12:10
Locale

Andreea Paul: Liberali sătmăreni, nu omorâți dreapta în Satu Mare! Silaghi nu va mai fi deputat. A trădat sătmărenii. A trădat liberalii

andreea paul, ileana blidarReprezentanții dreptei în Satu Mare, militanții și simpatizanții Partidului Democrat Liberal, sătmăreni care nu au pus și nu vor pune niciodată ștampila de vot în favoarea PSD, trag cinci semnale de alarmă:

1. Politica de dreapta în Satu Mare este sub asediul trădării, sub asediul mafiei roșii. Silaghi, Ștef, Tăriceanu și unii primari s-au parcat în curtea PSD. Asta se numește trădare în interes pur personal, fără nicio legătura cu interesele și nevoile sătmărenilor. Proiectul USL este mort, iar mortul nu se întoarce de la groapă. Minciuna e minciună. Trădarea e trădare. PNL este un partid istoric care nu își poate trăda calea oricâți trădători ar avea.

2. PSD-ul lui Ponta este mult mai nociv și mai toxic decât PSD-ul lui Iliescu. Județul nostru, condus de socialiști, este mult mai corupt și mai sărac decât județele conduse de gospodari de dreapta. PSD va fi beneficiarul principal la redistribuirea voturilor tuturor partidelor care nu fac pragul electoral de 5 procente la europarlamentare. Este vorba de FC si PMP. 

3. Se pregătesc abuzuri de proporții in ziua votului. Sătmăreni, nu vă lăsați cumparați! Nu vă vindeți viitorul pentru câțiva firfirei! Bucuria de moment pentru un câștig mic va fi plătit scump prin taxe, furt și nepăsare mulți ani de aici înainte. Ați mai trăit-o. Nu vă lăsați păcăliți. Ajutați-vă vecinii să iasă la vot și să voteze liber. Cu cât ies mai mulți sătmăreni la vot, cu atât este mai corectă reprezentarea politică a județului nostru.

4. Instituțiile publice ale statului conduse de socialiști sunt complet blocate de campania electorală. Funcționarilor publici și pădurarilor le este condiționată păstrarea locului de muncă cu susținerea politică și ținte clare de voturi aduse duminică la urnă. Se organizează festivaluri si premieri din banul public, adică din taxele plătite de sătmăreni, cu scop pur electoral, în favoarea candidatului PSD și în numele Consiliului Județean. Medieșu Aurit, Satu Mare, Țara Oașului sunt doar câteva exemple. Primîria Satu Mare nu a avizat concertul Ilenei Blidar, dar mâine organizează un mega concert în Parcul din Micro17 în sprijinul lui Silaghi, deși cu toții știm că el e stană de piatră, fără sentimente și bucurii. 

5. Democrația riscă să fie demolată în Satu Mare. Oameni de dreapta, vă chem să apărăm dreapta și să construim zid în fața mafiei roșii. 

Andreea PAUL
Prim-Vicepreședinte al PDL,
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE

 

24 comentarii

 1. Bálint Răspunde

  Hajrá RMDSZ!!! HAJRÁ HAJRÁ HÚZZATOK BELE!!!

 2. adevar Răspunde

  Cit adevar, nu avem nevoie de tradatori, acestui Silaghi nu i-a pasat niciodata de satmareni, si-a pus in functii neamurile si lingaii incompetenti. NU VOTATI SILAGHI ! oricine altcineva este mai bun decit el.

 3. satmarean Răspunde

  dar nici ileana blidar, TRABANTUL SATMAREAN.

 4. Dante Răspunde

  noi sustinem USL in Satu Mare. candidatul Ovidiu Silaghi

 5. tractorista Răspunde

  Madame Vass,ai dreptate.PDL,nu se mai intoarce de la groapa.Sa-l lasam sa se bucure de odihna vesnica.Are nevoie.Tare s-a mai prostituat cand era in putere.

 6. Casciano Răspunde

  Andreea Paul este un fel de clarvăzător? Mai probabil s-ar potrivi pentru o meserie de genul.

  Duminica, 25 mai, sătmărenii votează – Ovidiu Silaghi!

 7. Kobra Răspunde

  Să înteleg că acesta e un comunicat din partea Andreei Paul? Dacă la această întrebare răspunsul este pozitiv atunci îi sugerez distinsei să mai revizuiască puțin gramatica limbi române și să învețe să scrie corect, din ce știu eu primărie se scrie corect „primărie„ și nu „primîrie” (dacă nu e așa vă rog să mă corectați, dar fară argumente de genul că în vechiul DOOM este permisă o asemenea gafă, pentru că asta îmi arată că nu ne-am adaptat la evoluția limbi române). Deasemenea îmi este foarte greu să cred că cineva care comite erori gramaticale poate să îmi explice care este diferența dintre cele două mari curente politice, și anume: dreapta și stânga. În final eu mă întreb: Cum cineva care nu știe să scrie corect poate face acuzația de trădare? Oare nu dacă nu dacă am uitat să scriem corect în limba română ne-am trădat propria identitate națională? În aceste condiții cum poți să afirmi că o persoană care are ca principal scop, indiferent sub ce culoare politică acționează, reprezentarea și apărarea drepturilor orașului său este trădător?

  • johny deep in gura ta cu piciorul Răspunde

   ce eIntein suntem,domnu,si ce priceput

  • toma Răspunde

   cine va testeaza la gramatica limbii(!!!) romane cand va angajeaza de postaci? “analfabetistilor”!

   • Kobra Răspunde

    Bravo amice, vad că ai sesizat greșeala, speranțele mele cresc în ceea ce vă privește.

  • gioni Răspunde

   Oare nu daca nu daca……. profesorasule Kobra….

 8. griga Răspunde

  :))))))))))))))))))

  de aceea votam PMP

 9. satmarean Răspunde

  persoanele prezentate mai sus în foto, sunt convinşi că noi românii am fost spălaţi pe creier, chiar aşa de fraieri ne consideră, nu am uitat cât de mult bine neau făcut şi au dus ţara în râpă. Nu vrem tăieri de salarii, nu mai vrem dictatură!!! Cu politica lor ar avea şanse mari de a câştiga alegerile în Nigeria s-au în ori ce altă ţară Africană.

 10. wolw69 Răspunde

  Doua Scorpii

 11. Florin GAL (Votati PMP!!!) Răspunde

  Vass tu ești un apatrid!!!
  Tu nu cunosti județul SM prin urmare nu ai de unde sa sti problemele județului!!!
  Ai ajuns deputat de Tara Oasului pt ca ți-a dat Blaga si Stolo poziție eligibila…
  Oare știu satmarenii ce ai dat in schimb??? Oare știu satmarenii ce i-ai “plătit” lui Stolo de exemplu???

 12. narcis Răspunde

  Ultimele sondaje arata ca Forta Civica va face pragul electoral, iar disperarea ca nu ati reusit sa gasiti un candidat credibil care sa traga in sus partidul, va face sa intoxicati alegatorii cu tot felul de fumigene!

  • sorin Răspunde

   Da forta civica va face SUB pragul electoral si Babasan ar trece la udmr , ramane de vazut daca il accepta.

 13. sorin sm Răspunde

  PDL cel mai serios partid! pnl este de stanga,el face parte din grupul EUROPEAN ALDE,cu orientare de stanga! Acum pnl,dupa ce l-a adus pe ponta si psd la putere,rasturnand un guvern,vrea sa para victima,dar si ca unul care nu a mancat ceapa si nu ii miroase gura. pnl a facut mult,dar mult rau ROMANIEI si ar trebui o vreme, sa stea in joc de glezne,iar daca doreste sa indrepte lucrurile,sa se alinieze alaturi de partidele de CENTRU-DREAPTA,dar cu pretentii mai limitate! Bravo ANDREEA,esti un politician de valoare ,care vei avea mult de spus in politica noastra ! stef demisia sau sa fie demis! este un corupt si un TRADATOR!!

 14. satmarean 2014 Răspunde

  pnl este un psd 2,dar mai micut! Membrii pnl ,sunt fraieri ca-i lasa pe unii precum stef,tariceanu,sisi etc. sa- i traga intr-o zona rosie! REORIENTATI-VA fratilor spre alte partide de DREAPTA! Acesti corupti s-au folosit ani de zile de voi si acum va arunca la rusi,ei facand averi inimaginabile! pnl SM NU mai exista!

 15. Nemesis Răspunde

  Eu cred ca e de-a dreptul isterica fosta doamna VASS

 16. CRISTI Răspunde

  nu este nici o diferenta intre SILAGHI si DOAMNA BLIDAR amindoi sint PSDisti vopsiti in alte culori , aceasta doamna este omul lui CIOCAN introdus in PDL si aruncata in lupta pentru a rupe voturi in favoarea lui SILAGHI

 17. srg. Răspunde

  O vagaboanta si jumatate aceasta asa zisa femeie 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.