PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Apelul PSD pe final de campanie: Sătmărenii să iasă la alegeri, dar să nu-şi risipească voturile!

Conducerea PSD Satu Mare a susţinut astăzi ultima conferinţă de presă din această campanie, transmiţând sătmărenilor să iasă duminică la alegeri dar să nu-şi arunce voturile pe tot felul de candidaţi şi de partide care nu aduc nimic bun pentru judeţul Satu Mare.

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a afirmat că Guvernul Ponta sprijină judeţul Satu Mare, în ultimii doi ani făcându-se investiţii serioase, spre deosebire de ultimii 10 ani când „cei apropiaţi regimului Băsescu” au făcut doar promisiuni.

“Îi rog pe sătmăreni, mai au câteva zile la dispoziţie, au posibilitatea să reanalizeze, să judece şi să cântărească în aşa fel încât să ajungă la concluzia că votând Alianţa PSD-PC-UNPR, votul nu le va merge în zadar. Dacă dau voturile unor traseişti mărunţi politici, cum am văzut că apar, începători în politică dar plimbăreţi în 3, 4, 5 partide ca să ajungă să fie cunoscuţi, este păcat să aruncăm voturile pe aceste partide mărunte şi aceşti candidaţi din partea anumitor formaţiuni politice pentru că nu aduc nimic bun pentru judeţul Satu Mare“, a spus Govor.

Candidatul PSD în Colegiul 2, Ovidiu Silaghi, a mulţumit echipelor de campanie, el fiind de părere că mandatul europarlamentarului Ioan Mircea Paşcu este sigur, în schimb, competiţia pentru colegiul pe care candidează este încă deschisă.

Potrivit acestuia, doar cu Guvernul Ponta, PSD poate intra pe „făgaşul normal”.

De asemenea, deputatul Octavian Petric şi purtătorul de cuvânt al PSD, Manuela Rogoz, au solicitat sătmărenilor să voteze Alianţa PSD-UNPR-PC.

În cadrul conferinţei, primarul Dorel Coica, a făcut un apel locuitorilor din municipiul să iasă la urne ca şi cum l-ar alege pe el, deoarece prin rezultate bune la alegeri se va crea o legătură mai bună cu reprezentanţii PSD din Guvern.

Cei care m-au iubit mă iubesc în continuare. Cei care nu m-au iubit încep să mă iubească. Fac un apel prietenesc la toţi cetăţenii municipiului Satu Mare să considere că votul de duminică i-l dau primarului. Primarul are nevoie de toate voturile cetăţenilor, aceste voturi intrând înspre primar vor duce la o deschidere totală a Guvernului României, miniştrilor, europarlamentarilor, şi vom fi sprijiniţi în mod special“, a declarat Dorel Coica.