PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Crimă în Odoreu. Şi-a omorât mama pentru că n-a vrut să-i lase toată averea

UPDATE: Crimă în Odoreu. Fiul bătrânei ucise a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul şi-a omorât mama pentru că nu ar fi vrut să-i lase toată averea, ci s-o împartă celor doi copii. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a omorât mama, după care a anunţat vecinii că a găsit-o decedată. Anchetatorii l-au descoperit însă pe criminal. Acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Vineri, ora 22:00 – O bătrână în vârstă de 81 de ani din comuna Odoreu a fost găsită decedată în această seară în propria locuinţă, plină de sânge.

Deocamdată nu se ştie exact ce s-a întâmplat, doar că vecinii au fost anunţaţi de fiul bătrânei că se află decedată în locuinţă, plină de sânge, aceştia sunând la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanţă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bătrână. De asemenea, s-au mai deplasat mai multe echipe de poliţişti care au demarat o anchetă.

Potrivit vecinilor, bătrâna era dezbrăcată şi a murit într-o baltă de sânge. Fiul acesteia le-a spus vecinilor că şi lucrurile erau întoarse prin casă, masa era răsturnată.

Nu se ştie deocamdată despre cum a decedat bătrâna, fiind suspiciuni de viol urmat de crimă. Unii vecini spun că femeia avea şi arsuri pe corp, alţii că ar fi fost legată.

Vom reveni cu detalii.