PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Desant PSD în comuna Tarna Mare

Sambata, 10 mai, in comuna Tarna Mare, membrii Partidului Social Democrat atat din comuna cat si din judetul Satu Mare au strabatut satele pentru a sustine candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai.

Aflandu-se in campanie electorala membrii PSD au discutat cu cetatenii, au impartit materiale electorale si au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua votului aratand importanta votului si spijinul pentru candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile Europarlamentare. Cetatenii din comuna Tarna Mare au fost impresionati de discutiile avute cu reprezentntii PSD-ului  afirmand ca sunt romani adevarati si isi vor face datoria de cetateni europeni.

Sub sloganul “Mandri ca suntem romani!” si “Romania puternica in Europa!’’, membrii PSD au convins cetatenii din Tarna Mare sa se prezinta la vot pe 25 mai.

Din cinci în cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European, instituția ai cărei membri sunt aleși în mod direct  și care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.

Biroul de presa a PSD