PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ileana Blidar şi-a depus candidatura pentru Colegiul 2

Însoţită de zeci de membri PDL şi de o parte a conducerii centrale a partidului, preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar, şi-a depus astăzi candidatura pentru postul de deputat din Colegiul 2.

Astăzi am venit să depunem candiatura colegei noastre, cea mai bună dintre oamenii pe care-i avem, care va câştiga colegiul 2, împreună cu Andreea Paul făcând o echipă pentru Satu Mare. Nu am pus să candideze trădătorii, cum au făcut alţii de la alte formaţiuni politice pentru că cei care-şi trădează familia politică și îşi trădează judeţul, mai este un mic pas până îşi trădează ţara”, a spus preşedintle PDL Satu Mare, Petre Mureşan.

Nu pot să fiu decât mândră că am o echipă extraordinară care mă susţine, îl am alături pe viitorul preşedinte al României, pe doamna Monica Macovei care mă susţine. Întotdeauna sperăm că va învinge binele“, a declarat Ileana Blidar.

Dacă mai este loc în politica românească de profesionalism, de voinţă, de caracter atunci mai este loc şi pentru Ileana Blidar. Rog sătmărenii din Colegiul 2, trădaţi deja de USL şi de fostul deputat Silaghi, să-şi dea votul de încredere pentru Ileana Blidar. Ştiu ce vorbesc, nu pun mâna pe un om în care nu cred. Cred foarte tare în forţa ei de a face ceea ce trebuie în Colegiul 2. Împreună ne-am propus să ducem Satu Mare în fruntea ţării şi tare mult avem de lucru că suntem aproape codaşi“, a spus Andreea Paul.

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, a spus că în Parlament Satu Mare este reprezentat doar de Andreea Paul, ceilalţi fiind neauziţi, nevăzuţi.

Cred că astăzi am făcut un pas important înainte ca Satu Mare să mai aibă un parlamentar adevărat acolo la Bucureşti, alături de Andreea Paul, Ileana Blidar vor face o politică puternică pentru sătmăreni. Propunem numai oameni competenţi, e o formă de respect față de electorat“, a spus Predoiu.

Europarlamentarul Monica Macovei nu a ratat ocazia de a aminti de colegul ei, Ovidiu Silaghi.

Eu sunt colegă în Parlamentul European cu domnul Silaghi, care ca să scape de problemele penale aici s-a mutat în Parlamentul European ca să fie nevoit DNA-ul să ceară de acolo aprobare pentru urmărire penală. Acum înţeleg că iarăşi vrea să candideze pentru Satu Mare. E o ruşine pentru PNL să pună un asemenea candidat şi sunt convinsă că Satu Mare nu vrea un deputat care fuge de justiţie“, a declarat Monica Macovei.